Evo da i ja prozborim koju na ovu temu...prvi kontakt sa nekim sportom sam imao u 5 razredu osnovne skole kada sam upisao skolu atletike.Bio sam dosta uspesan u tome i vec kao klinac sam se izdvajao od vrsnjaka po brzini

Da nije bilo povrede kolena u drugom srednje ja bih verovatno bio uspesan atleticar.Negde na kraju drugog razreda srednje skole upisao sam teretanu.Ne znam sta me je privuklo ka fitnesu(verovatno filmovi sa van damom kao sto su kick boxer

) trenutno imam 23 godine i imam nekih 6 godina staza u teretani.Na pocetku je bilo onih pocetnickih gresaka u treningu i slusanje kurte i murte po teretanama.Kasnije sam u nekoj svojoj 20. naucio sta je rec ISHRANA,ODMOR,PWM,MENJANJE TRENINGA.... od tada sam se naglo razvio i podigao misicnu masu drasticno...trenutno sam na 81 kg sa veoma malim bodyfat indexom(ispod 10) sa svojih 177 cm.Ne smatram sebe bodybilderom ali sam na gornjoj granici da izgledam tako,stoga sam malo olabavio unos proteina a treninzi su i dalje brutalni.Nikad nisam posegao za steroidima ili necim slicnim,samo whey protein i to je to,sve je u ishrani!.Takodje cesto idem da trcim sprineteve koje je neko pomenuo gore samo ja trcim 10x 100 m max snagom,nekad trcim jkejom novosadskim dve cele duzine onako lagano cardio...inace krstin i ja se znamo iz jedne teretane,valjda ce skontati ko sam ja

pozz svim vezbacima na forumu,drago mi je da nas ima