Evo stigoh kuci bezao sam od kise jer prednji brisaci nisu bili u funkciji.

Zahvalio bih se jos jednom svim drugarima i ucesnicima u ovoj akciji.
Generalno: auto mi se ugasio cim sam izasao iz herojeve ulice medjutim upalio je iz cuga. Ima jake vibracije na leru i cima u voznji, mozda sam se istripovao ali cini mi se da kako je koji kilometar prolazio da je mozda bolje on i dalje trese i cima, doduse nije vozen dva meseca i ima problem sa diznama. Na cajgeru radi pokazivanje brzine, temperatura i upaljene su lampice "check engine" od airbaga, i pojasa ostalo je mrtvo, ekran pokazuje brojke ali se ne pomera kilometraza i blinka non stop. Ablender: mogu da se upale svetla ali rade i kratko i dugo istovremeno, cak kod heroja sa davanjem kontakta odmah su se palila svetla, posle 30km voznje pocela su i da reaguju da se ugase sa nekom zadrskom od 2 sekunde. Brisac proradio u baricu mada mu reba servisiranje jer skripi kad radi i ima otpor. Pozadi na stopaljkama radi desna pozicija, kad se stisne kocnica na levoj stopaljki pali se stop svetlo, a na desnoj se upali migavac.
Ono sta je ostalo da se uradi
- Dizne
- Cajger
- Ablender
- Servo
- Centralna brava
- Da elektricar pretrese instalaciju ne rade migavci i stopaljke.
- Da se uzmu tapaciri
- izmenja ulja za kocnicu nada koci kao sto je i kocio
- Cuje se lezaj na alternatoru.
- Opere dubinski na kraju.
To bi otprilike bilo to. Sad me cale zvao kaze javili veceras jako nevreme sa gradom u Obrenovcu idem da ga parkiram kod caleta u garazu samo mi jos fali da ga grad izlupa da me dokusuri