Naime ostavio sam upaljena svetla (nije mi prvi put nazalost)
Ispraznio mi se akumulator,naravno kao i svaki vlasnik auta,zeljan sam bio da ga upalim na kablove a ne na gurku da slucajno ne prezubci,to mi je rekao cale da moze da se desi i ako sam ja noob za kola,poslusacu savet jer me nikad nije prevario do sad

Da nastavim,upalio sam auto,krenuo kuci sa parkinga,i kako sam dosao na prvi semafor,dok sam kocio,bukvalno milio,auto mi se ugasio opet,ja nervozan,znojav,uplasen da nisam nesto zeznuo mojoj bebici,probam da ga upalim,auto upali,ali kako skinem nogu sa gasa on se ugasi opet.
Ja sam ga sa novog beograda do Vozdovca lepo turirao na svakom semaforu,provozao se sa velikom mukom.
Forumasi i ljudi sa iskustvom,molim vas recite mi sta je to sa autom,sutra cu ga oterati kod majstora,dajte da me ne zavlaci posto sam los sa poznavanjem MEHANIKE I ELKETRONIKE,ja sam tip (sedi vozi) da mi kaze neko koji se razume sta to moze da bude.
PS
Desi mi se nekad da kad sipam gorivo u auto i hocu da krenem sa pumpe auto nece iz prve da upali,nego iz druge ili retko kad iz trece.
i jos jedno pitanje, koliko kosta cilindar kvacila,da li je to zeznut posao namontirati i naravno da li je skup posao
nervira me zvuk kvacila kad auto malo duze vozim,kao dam i pucketa pod nogom,sve dobro radi,nikakav problem pri voznji samo me nervira zvuk do zla boga
HVALA VAM SVIMA