Biciklizam
Re: Biciklizam
Ovo je morao biti divljački udarac.
Ili to, ili je lula pukla, i onda se ceo karbon raspao pod naglim pritiskom.
Mada je najverovatnije da je, kao sto ti kazes, zviznuo u nesto veliko, i sve se raspalo
Mada je najverovatnije da je, kao sto ti kazes, zviznuo u nesto veliko, i sve se raspalo

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ovako sa slike deluje da su istovremeno pukli vrat i točak. Za to je potrebno udariti u auto, stenu.... teško će se to desiti od udarca u rupu.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Gde mogu da odvezen ovog mog Scotta na servis, krcka mu nešto zadnja glava?
Ne mogu da nadjem onog Profu iz Takovske...
Ne mogu da nadjem onog Profu iz Takovske...
Boringly average, but also perfect for school run mums
Iza autobuske stanice preko puta parka, odmah iznad raskrsnice Takovske, sa 27. marta, ili Dzordza Vasingtona, Cara Dusana, kako god da se zove taj deo ulice 
Prodjes kroz prolaz iza stanice, i on ti je na kraju.
Kolima mozes doci iz Cara Dusana, malo pre autobuske stanice imas malu ulicicu.
Ali ja sam odneo na 25. Maj, u Planet Bike, decko mi za 1000 dinara uradio celokupan servis, sa dodatno zamenom paknova, sedista, i gume(200 dinara), niko ranije nije uspeo tako lepo da mi nasteluje sve.
A odrzavao sam bike i sam, i u Markoniju, i u Partizanu, i kod Profe, i u onom na stazi ispod Sajma, bas svuda...
Partizan je do duse jedini servis u kom mozes da odrzavas zaista skupe, i komplikovane bike-ove, u sustini, one koje drugi ne znaju, nemaju alat, ili nece da rizikuju.

Prodjes kroz prolaz iza stanice, i on ti je na kraju.
Kolima mozes doci iz Cara Dusana, malo pre autobuske stanice imas malu ulicicu.
Ali ja sam odneo na 25. Maj, u Planet Bike, decko mi za 1000 dinara uradio celokupan servis, sa dodatno zamenom paknova, sedista, i gume(200 dinara), niko ranije nije uspeo tako lepo da mi nasteluje sve.
A odrzavao sam bike i sam, i u Markoniju, i u Partizanu, i kod Profe, i u onom na stazi ispod Sajma, bas svuda...
Partizan je do duse jedini servis u kom mozes da odrzavas zaista skupe, i komplikovane bike-ove, u sustini, one koje drugi ne znaju, nemaju alat, ili nece da rizikuju.
Taj na stazi iza sajma je Pirana i o njim sam čuo sve najgore.
Da, oni su bulja, kod njih samo tocim vodu na onoj pecurci 
Mada su imali fine polovnjake na prodaju.
Ali sam cuo da je to sve sa Bubnja, kradeno, pa oni otkupe, i prodaju papreno.

Mada su imali fine polovnjake na prodaju.
Ali sam cuo da je to sve sa Bubnja, kradeno, pa oni otkupe, i prodaju papreno.
Imaju ih valjda i dalje, a poreklo im jeste neizvesno.
Znam za par slučajeva da su oštetili ono što su popravljali.
Oni su nužno zlo ako se nešto desi na tom delu staze i treba biti spreman na lupanje po ušima ako procene da mušterija ima para.
Znam za par slučajeva da su oštetili ono što su popravljali.
Oni su nužno zlo ako se nešto desi na tom delu staze i treba biti spreman na lupanje po ušima ako procene da mušterija ima para.
Ja sam im jednom dao da mi oni menjaju ugao samaraljki, i zamene gumu, a posle toga sam samo pozajmljivao par puta alat od njih, i sam radio, jer su ocajni.
Iznerviram se kada se neko ophodi prema bajku od par soma eura, kao da kosta 50, i kao da je njegov, pa ga bole kurac.
Cak sam i ribi, i njenoj sestri 2 puta menjao sam gumu kod njih, i stelovao kocnice i menjace, i ako celi bajkovi ne vrede kao malo bolja guma.
Ili radi posao sa postovanjem, i kako treba, ili se teraj u tri lepe.
A ne zelis da znas koliko su naplatili menjanje kevlarske gume, na, kako oni kazu, "osetljivom bajku"...
Nisam mogao da verujem da mi nisu naplatili sto mi je odvrnuo 2 imbusa da promeni ugao samaraljki
Iznerviram se kada se neko ophodi prema bajku od par soma eura, kao da kosta 50, i kao da je njegov, pa ga bole kurac.
Cak sam i ribi, i njenoj sestri 2 puta menjao sam gumu kod njih, i stelovao kocnice i menjace, i ako celi bajkovi ne vrede kao malo bolja guma.
Ili radi posao sa postovanjem, i kako treba, ili se teraj u tri lepe.
A ne zelis da znas koliko su naplatili menjanje kevlarske gume, na, kako oni kazu, "osetljivom bajku"...
Nisam mogao da verujem da mi nisu naplatili sto mi je odvrnuo 2 imbusa da promeni ugao samaraljki

Znam da su nenormalni.
Šta znam, moj majstor nije neki*, al je moj i ne menjam ga.
* daleko mi je, nema stalak pa ja držim bajs u vazduhu dok šteluje menjače, ima čudno radno vreme, moram i da se igram s njegovim detetom, koka kola mu nikad nije dovoljno hladna, ne da se puši u servisu, servis je na spratu pa moram i da popnem bajs, a nema lift, neće da naplati, ne sme samnom na Avalu, druži se sa Zuzazuom, ima bolje objektive od mene.... ima još al sam ga dosta ocrneo
Šta znam, moj majstor nije neki*, al je moj i ne menjam ga.

* daleko mi je, nema stalak pa ja držim bajs u vazduhu dok šteluje menjače, ima čudno radno vreme, moram i da se igram s njegovim detetom, koka kola mu nikad nije dovoljno hladna, ne da se puši u servisu, servis je na spratu pa moram i da popnem bajs, a nema lift, neće da naplati, ne sme samnom na Avalu, druži se sa Zuzazuom, ima bolje objektive od mene.... ima još al sam ga dosta ocrneo
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Ostavio sam ga kod nekog Joce, na Banjici, deluje mi OK.
Profe nema više tamo u Takovskoj, on mi je tako dobro naštelovao bajs da je leteo. Čak i neki računi stoje uglavljeni u vrata lokala, naravno nisam snimio broj mobilnog napisan na vratima...
Profe nema više tamo u Takovskoj, on mi je tako dobro naštelovao bajs da je leteo. Čak i neki računi stoje uglavljeni u vrata lokala, naravno nisam snimio broj mobilnog napisan na vratima...
Boringly average, but also perfect for school run mums