Renault Laguna II (Par pitanja - pocetnik, neiskusan vozac)
Re: Renault Laguna II (Par pitanja - pocetnik, neiskusan voz
Lybra u svakom slučaju nije lepota od auta, ali je u svemu kvalitetnija od Lagune 2. Uostalom Laguna uopšte nije u klasi Lybre.
Honda Undetected Garage
https://www.facebook.com/profile.php?id ... &ref=br_tf
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Nego u kojoj je klasi?
Koliko god se trudio da budem bez predrasuda i gotivio i Fiat i Renault, Lybre i Lagune ove generacije se nisu proslavile pouzdanoscu i konkurencija ih je pojela, zato su i dosle do toga da desetak godina stare kostaju tek nesto vise od juga.
Elem, mnoge stvari su kasnije ispravljene i kod jednih i kod drugih ali dzabe, trziste je nemilosrdno na takve ispade no to nije za ovu temu.
Konkretan savet je onaj koji cesto provlacimo kao postapalicu, za ovu cifru odrediti sto manje parametara i u okviru toga traziti auto u sto boljem stanju
Koliko god se trudio da budem bez predrasuda i gotivio i Fiat i Renault, Lybre i Lagune ove generacije se nisu proslavile pouzdanoscu i konkurencija ih je pojela, zato su i dosle do toga da desetak godina stare kostaju tek nesto vise od juga.
Elem, mnoge stvari su kasnije ispravljene i kod jednih i kod drugih ali dzabe, trziste je nemilosrdno na takve ispade no to nije za ovu temu.
Konkretan savet je onaj koji cesto provlacimo kao postapalicu, za ovu cifru odrediti sto manje parametara i u okviru toga traziti auto u sto boljem stanju
-
- Pridružio se: 02 Avg 2014, 10:27
- Kontakt:
Meni je najbitniji parametar velicina auta,gepeka posto mi sadasnji auto neispunjava potrebe!
- nuk
- Kontakt:
Bas zato i zbog cinjenice da je ogranicen budzet bi morao da prosisiris pretragu na sto vise modela i trazis sto bolji primerak. Jedno je cinjenica, u svaki polovnjak za te pare ces imati izvesna ulaganja, pitanje je samo kolika i na koliko ces moci da ih razvuces 

Ako je to jedini parametar, onda Lybra zaista i nije neka velicina.kraljvrsac napisao:Meni je najbitniji parametar velicina auta,gepeka posto mi sadasnji auto neispunjava potrebe!
Honda Undetected Garage
Laguna i Lybra su ista klasa...
Inace Lybra nema nikakve probleme sa pozudaznoscu... ali se slazem da nije dopadljiva i potpuno razumem sto ljudi beze od nje!
Sto se mene tice, od Renoa samo Vel Satis!!!
Inace Lybra nema nikakve probleme sa pozudaznoscu... ali se slazem da nije dopadljiva i potpuno razumem sto ljudi beze od nje!
Sto se mene tice, od Renoa samo Vel Satis!!!

- nuk
- Kontakt:
Koliko mazohizma u jednom postu 

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
+1
Ako ti je potreban veliki gepek, onda ti je moj savet da juris Fiat Mareu karavana. Jeftin za odrzavanje, moze da se nadje solidan primerak za te pare, nema sta da zeza oko elektronike, i dizeli i benzinci su dobri, ima ih na svakom koraku i sl.

Ako ti je potreban veliki gepek, onda ti je moj savet da juris Fiat Mareu karavana. Jeftin za odrzavanje, moze da se nadje solidan primerak za te pare, nema sta da zeza oko elektronike, i dizeli i benzinci su dobri, ima ih na svakom koraku i sl.

- nuk
- Kontakt:
Odlican predlog. Kolega je pre par meseci uzeo solidnog Marenga za 1400eur i mislim da je jos 500 ulozio sa sve velikim servisom i fino se voza sa njim.
Lybra je samo i postojala u toj generaciji i ni u jednoj drugoj, nasledila je Dedru, a ostala bez naslednika. Tokom svoje karijere se minimalno menjala, npr. 1,9 jtd je dobio 5 konja. Lybra je zamisljena da bude u klasi A4, serije 3 i tako tih automobila i u svakom smislu je prefinjen auto za Lagunu. Ovim uopste ne zelim da omalovazavam Reno, niti bilo sta slicno, vec iskljucivo da pohvalim mentole iz Lancie koji su verovatno bili na gubitku na svakoj od 165000 Lybri koliko su napravili.nuk napisao:Nego u kojoj je klasi?
Sto se tice pouzdanosti, kod mene za 3 godine i 65000 km (na ko zna koliko do tada predjenih) nijedan kvar.
Poslednja izmena od robbief u 04 Avg 2014, 22:47, izmenjeno 2 puta ukupno.
Honda Undetected Garage
-
- Pridružio se: 26 Jul 2014, 17:00
- Garaža: Audi A6 C6 Restyling; VW Passat B5
Marea je dobar predlog. 

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Eto, a i ne bi ga dzabe taksisti po Bgu toliko vozili.nuk napisao:Odlican predlog. Kolega je pre par meseci uzeo solidnog Marenga za 1400eur i mislim da je jos 500 ulozio sa sve velikim servisom i fino se voza sa njim.
Jbg, jeste da ce biti stariji nego sto bi bila Laguna, ali se bar ne gledaju najjeftiniji primerci iz oglasa, vec oni koji su skuplji i u 90% slucajeva u boljem stanju od ostalih Marea.
Na primer ovako nesto, mada mi je sumnjivo da je presla samo 72 hiljade:
http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... ea_16_16v/
Kakva bre Marea, to je spediter...ona Lybra od 2700 evra je avion za ovu Mareu, a i cena im dodje na isto dok se sredi, registruje... 

- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Lybra je sto se velicine tice u klasi sa Lagunom. To sto su hteli da bude smekerica tipa Volvo je druga stvar.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
-
- Pridružio se: 02 Avg 2014, 10:27
- Kontakt:
Kolika je cena odrzavanje tih lybri ?