Off topicsebekkg napisao:Off topic![]()
onda ela ubači i bijeli isprijed da upotpunimo ugođaj.
Pa ne mislim na Xepoja pa da bude bijeli

Off topicsebekkg napisao:Off topic![]()
KDman napisao:AcaKayak
Pošten si kad nisi preporučio neki BMW.
Bez zelje da se raspavaljam ali...ADrei napisao:audi Q5 za 18k?![]()
Hajde da ne spamujem temu sa gomilom oglasa za q5 i sa mnogo jacom opremom oko 14k kosta tamo. I to 14k bez pregovaranja oko cene.ADrei napisao:za Q5 sam mislio da se podrazumeva da ima Xenone, S-tronic, bar nesto opreme... ako gledas klotanovice na placu kod turcina sa 300k onda mozda i nadjes za 18k![]()
pogledaj malo koliko se krecu cene Q5ica sa normalnom opremom i kilometrazom u Audi centrima, videces da nema sanse da ga uvezes bez 25k...
pa nije bas normalno, moj Q5 ima 55k km za 2godine... normalno je ako gledas nejeftiniji auto na mobile.de, koji cesto i ne postoji, jel je valjda ljudima zanimljivo da postavljalju lazne oglase.xxmarkoxx napisao:Hajde da ne spamujem temu sa gomilom oglasa za q5 i sa mnogo jacom opremom oko 14k kosta tamo. I to 14k bez pregovaranja oko cene.ADrei napisao:za Q5 sam mislio da se podrazumeva da ima Xenone, S-tronic, bar nesto opreme... ako gledas klotanovice na placu kod turcina sa 300k onda mozda i nadjes za 18k![]()
pogledaj malo koliko se krecu cene Q5ica sa normalnom opremom i kilometrazom u Audi centrima, videces da nema sanse da ga uvezes bez 25k...
Sto se kilometraze tice, svako ko misli da u jEvropi neko kupuje dizela a prelazi manje od 40k km godisnje, taj zivi u zabludama. Svestan sam da je 200k za 4 godina potpuno realno i normalno.
Laki021 napisao:A jesi svestan i kakava je to krsina onda?
A ne, jado, no furamo crnogorski. Ne śekiraj se.Day Walker napisao:Off topicsebekkg napisao:Off topic![]()
Pa ne mislim na Xepoja pa da bude bijeli