A4, A6, Q5 koji?

Razne informacije u vezi kupovine automobila
Zaključana tema
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Re: A4, A6, Q5 koji?

Post od Day Walker »

sebekkg napisao:Off topic
:kezo:

onda ela ubači i bijeli isprijed da upotpunimo ugođaj. :kezo:
Off topic
Pa ne mislim na Xepoja pa da bude bijeli :kezo:
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

KDman napisao:AcaKayak
Pošten si kad nisi preporučio neki BMW.

Hvala, mada si me verovatno pobrkao s nekim pošto se ja ne sećam da bilo gde guram BMW, pošto obično obilazim prepucavanja o automobilima jer tu nikad ne ubediš sagovornika u svoje mišljenje, džabe gubiš vreme. Plus, dva dana nisam normalno spavao zbog BMW-a i psovao sam im sve inženjere koji rade tamo.

Inače, ne mislim da je BMW nešto bitno bolji od ostalih, ako je uopšte i bolji. Razlike su toliko male da se uglavnom svodi na bolje ispunjavanje subjektivnih potreba vlasnika.
Poslednja izmena od AcaKayak u 06 Avg 2014, 13:24, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Kakva lažna skromnost.

Naravno da je bolji.
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Nije lažna skromnost, moj otac koji je prosečan vlasnik automobila je bio zadovoljan isto s A6 kad ga je kupio kao i sa peticom sada. Meni je bolji osećaj u BMWu jer volim malo preciznje upravljanje i osećaj na volanu, ali ko voli udobnost bolji mu je mercedes. Mom ćalu je E klasa koju je vozio pre A6 najbolji auto, osim što se non stop kvario, ali kaže da mu je to bilo najveće uživanje za vožnju.
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Uglavnom je lepsi :mrgreen:
BMW naravno
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Heinz
Reactions:
Pridružio se: 12 Mar 2012, 19:27
Garaža: Civic FK2 1.8

Post od Heinz »

xxmarkoxx
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2014, 10:23

Post od xxmarkoxx »

ADrei napisao:audi Q5 za 18k? :kezo: :rofl:
Bez zelje da se raspavaljam ali...

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/au ... ORT&noec=1

DAkle 12.500e. Sumnjam da ce preci 17k kad se dodaju sve nase lopovske takse carine i porezi....
ADrei
Reactions:
Pridružio se: 21 Sep 2012, 18:34

Post od ADrei »

za Q5 sam mislio da se podrazumeva da ima Xenone, S-tronic, bar nesto opreme... ako gledas klotanovice na placu kod turcina sa 300k onda mozda i nadjes za 18k :)

pogledaj malo koliko se krecu cene Q5ica sa normalnom opremom i kilometrazom u Audi centrima, videces da nema sanse da ga uvezes bez 25k...
xxmarkoxx
Reactions:

Post od xxmarkoxx »

ADrei napisao:za Q5 sam mislio da se podrazumeva da ima Xenone, S-tronic, bar nesto opreme... ako gledas klotanovice na placu kod turcina sa 300k onda mozda i nadjes za 18k :)

pogledaj malo koliko se krecu cene Q5ica sa normalnom opremom i kilometrazom u Audi centrima, videces da nema sanse da ga uvezes bez 25k...
Hajde da ne spamujem temu sa gomilom oglasa za q5 i sa mnogo jacom opremom oko 14k kosta tamo. I to 14k bez pregovaranja oko cene.

Sto se kilometraze tice, svako ko misli da u jEvropi neko kupuje dizela a prelazi manje od 40k km godisnje, taj zivi u zabludama. Svestan sam da je 200k za 4 godina potpuno realno i normalno.
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

A jesi svestan i kakava je to krsina onda?
ADrei
Reactions:
Pridružio se: 21 Sep 2012, 18:34

Post od ADrei »

xxmarkoxx napisao:
ADrei napisao:za Q5 sam mislio da se podrazumeva da ima Xenone, S-tronic, bar nesto opreme... ako gledas klotanovice na placu kod turcina sa 300k onda mozda i nadjes za 18k :)

Hajde da ne spamujem temu sa gomilom oglasa za q5 i sa mnogo jacom opremom oko 14k kosta tamo. I to 14k bez pregovaranja oko cene.

Sto se kilometraze tice, svako ko misli da u jEvropi neko kupuje dizela a prelazi manje od 40k km godisnje, taj zivi u zabludama. Svestan sam da je 200k za 4 godina potpuno realno i normalno.
pa nije bas normalno, moj Q5 ima 55k km za 2godine... normalno je ako gledas nejeftiniji auto na mobile.de, koji cesto i ne postoji, jel je valjda ljudima zanimljivo da postavljalju lazne oglase.

ima na mobile.de i 2010god sa 50k km, ali taj kosta verovatno 30k eura... a onda je pametnije kupiti nov auto :)
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

Jel imas neke realne potrebe za Q5? Tipa, jel silazis negde sa asfalta ili tako nesto? Sta ce ti autobus koji trosi vise i losije se vozi, jedino sto je kao neki djip pa ti se to svidja. Ja bih gledao neki dobar A4 B8, ako ne prelazis mnogo mozda i benzinac ako naleti neki u oglasima.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
xxmarkoxx
Reactions:

Post od xxmarkoxx »

Laki021 napisao:A jesi svestan i kakava je to krsina onda?

Da citiram jednog strucnjaka za vozila

"Auto moze biti krs i sa predjenih 10k km, a moze biti i kao nov sa 200k km. Sve zavisi kako je odrzavan i da li je sve redovno menjano od delova."

Uostalom, nov kosta 40-50k e, ne ocekujem da za 18k dobijem nov auto. Ali sve ovo je off. Oko cene vozila cu ja brinuti.

@ADrei Izvini ako te boli cinjenica da si izgubio ogroman novac na vrednosti vozila, ali ovu su realne cifre. Bas ce neko da kupi 20% skuplji dizel i da ima 25% skuplje servise (i ucestalije) da bi prelazio 20k km. Nema tu racunice. Prosta logika.
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

Day Walker napisao:
sebekkg napisao:Off topic
:kezo:

onda ela ubači i bijeli isprijed da upotpunimo ugođaj. :kezo:
Off topic
Pa ne mislim na Xepoja pa da bude bijeli :kezo:
A ne, jado, no furamo crnogorski. Ne śekiraj se. :kezo:

poslato sa tapatalka koristeći komšin vajrles
Slika
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Realnost je da je ovde samo bitno uzeti sto upadljiviji auto u okviru budzeta, sta je ispod lima i iza znaka nije bitno uospte...
Zaključana tema