Ogi napisao:Delija napisao:codemaker napisao:E to sa "zaustavnom" je zajebancija jedino u Grčkoj i nigde više na svetu!
Na njihovim putevima često se može videti puna linija sa desne strane pa onda možda metar asfalta pre zemljanog dela. E tih par cm Grci smatraju za voznu traku i očekuju od vas da se maknete u nju kako znate kad vas pristignu jer ne poštuju nikakve znake, uključujući pune linije, pandure i sve što im se nađe ispred kad oni voze.
Ako to ne uradite u roku od odmah, nabiju vam se u gepek i voze iza vas na 3cm.
Ako vam i to nije dovoljno onda jednostavno krenu u preticanje pa makar izginuli i oni i vi i par baba usput, nekoliko koza i poneki pandur koji u očaju poželi da zaustavi to suludo preticanje. Mislim da pri tome velika većina vrišti "banzai!" mada mnogi ne izgovaraju to kako valja pa ispada nešto poput "banzajos"
Kad uspeju da prežive i preteknu vas (a već ste bili u koloni) tada se oštrim skretanjem u desno vraćaju ispred vas na svoju polovinu, pri tome promašuju za oko 1cm u proseku vaš far ili branik.
E onda srećno voze ispred vas narednih 100km i ne obilaze. Izgleda da im je za svršavanje potrebno jedno obilaženje dnevno.
Znači, ta "zaustavna traka" je izmišljotina grčkih putara koja ne služi ničemu drugom sem uveseljavanju naroda i teranja turista u očaj.
Kralju!!!

Daj brate, sto se vise odusevljavate ovim infantilnim stosovima, samo mu nabijate samopouzdanje. Jos ona tema o skakavcima...
On topic, uskoro i ja krecem za Grcku i to Pelion.
Ogi jel ja rekoh tebi nešto? Jel sam te lepo zamolio nešto?
Mani me se, ponovo te lepo molim.
Ako imaš problema samnom, kaži pa da raspravimo.
Uvek se nađe takav barem jedan "pametan" na svakom forumu...
Sedi pa pročitaj definiciju "infantilno", videćeš da je kao pisana po tebi. JEdan savet - koristi samo strane reči i izraze koje znaš šta znače (ili si se informisao), u suprotnom ispadaš glup, a to ti ne želim.
Zaobiđi me i nemoj biti bezobrazan, nije dobro za ten, pa kad staviš make-up, brzo se razmaže.