Meni odgovara da se vise trosim, ne razmislja mi se o kadenci tako da se vodim ovim s kraja teksta
Naravno, nećemo uvek želeti da štedimo energiju - često ćemo tokom vožnje poželeti da malo forsiramo i oprobamo snagu i kondiciju. Tada prelazimo u režim sportske vožnje, a tu je pravilo najčešće ovo: ako gore pluća - menjaj naviše, ako gore noge - menjaj naniže. (Ako gori i jedno i drugo: treniraj više

Medjutim nije mi prijatno ovo saznanje za kolena
I nije u pitanju samo manji napor. Mnogi rekreativci vole da voze u visokom stepenu prenosa i sa malom kadencom (da "melju", kako se to kaže u žargonu) jer im to deluje ozbiljnije i "sportskije". No činjenica je da je ovo najbolji način da se unište kolena - samo mali broj ljudi ima dovoljno jake ligamente i meniskuse da može godinama ovako da vozi bez posledica. Zato je takav način vožnje bolje prepustiti aktivnim trkačima (ni kod njih nije previše čest) a brzinu "isterivati" povećanom kadencom.
Ili su preterali sa konstatacijom ili cu morati da menjam nacin voznje, a to mi se ne svidja
Ili misle da se sa najvisim stepenom prenosa ne koristi kadenca manja od 60? To onda svakako jeste napor jer se ulaze veca sila, ali ako lagano okrecem u najvisem stepenu prenosa ne znam kako to moze ostetiti kolena vise nego nizi stepen prenosa?