Kuzmanovic napisao:Aj da ponovim pitanje, posto ga izgleda nisi primetio a bas me interesuje odgovor.
Kuzmanovic napisao:Nego kakva je situacija sa sprintericama tj. zakacenim nogama za pedalu po tom off roadu? Jel smetaju, posto kontam da ne mozes tako brzo izvuci nogu i spustiti na zemlju ako treba, a verujem da treba cesce nego kad se vozi po ravnom. D
Izvini, procitao jesam ali zaboravio da odgovorim na pitanje u gomili pitanja
Nije problem voziti sa SPD pedalama i sprintericama vec 2 decenije ih koristim tako da sam navikao, kao sto rece Aca, naviknes se na njih, posto je bilo suvo nije problem ali kada je kisa i blato ispune se supljine sto u patici sto u mehanizmu od pedala pa se teze vadi noga iz njih, tada moze da nastane problem. Jednom na trci mi se to i desilo pa samo sto nisam pao kada je trebalo da se noga otkopca iz pedale. Ali ne treba to da te obeshrabri da ih ne kupis jednog dana jer je razlika u voznji velika sa njima i bez njih. Na ovoj voznji nosio sam i obicne patike u rancu jer je bila jedna deonica koja se nije mogla voziti a u duzini od oko 2 km. pa da ne bi sprinterice ostetio jer je kamenjar obuo sam patike jer sam tu deonicu gurao bajk pored sebe.
Ovde je svaki izvor sa vodom odlicnog kvaliteta, mestani je koriste a i niko nije nikada imao problema sa nom, ipak ovi izvori su na preko 1000 metara visine.