Ja bih bio potpuno zadovoljan da je sve ovo za trecinu jeftinije jer realno toliko i vredi...
O drugim destinacijama, bar od mene, kad se vratim...
Potpisujem.codemaker napisao:Grci generalno imaju turističke dragulje u rukama ali ih ne znaju upotrebiti.
Naravno, jako mnogo bi se moglo uraditi sa grčkom obalom, ima užasno velikog potencijala, ali nešto ne vidim volje. Njima je izgleda dobro kako jeste, malo ulažu i planiraju. Nažalost.
Grčka ipak nije ni izbliza iskoristila sve svoje potencijale.
Na sreću, svi koji volimo tamo da odemo, rado im progledamo "kroz prste" i stalno iznova opraštamo greške i slabe strane.. I tako će biti uvek, barem što se tiče iskrenih turista, koji vole da vide u GR još nešto sem plaže i girosa+pivo=2€Paja napisao:Potpisujem.codemaker napisao:Grci generalno imaju turističke dragulje u rukama ali ih ne znaju upotrebiti.
Naravno, jako mnogo bi se moglo uraditi sa grčkom obalom, ima užasno velikog potencijala, ali nešto ne vidim volje. Njima je izgleda dobro kako jeste, malo ulažu i planiraju. Nažalost.
Grčka ipak nije ni izbliza iskoristila sve svoje potencijale.
Code, izvini što sam ti izmasakrirao post, ali će valjda neke usijane glave ovako bolje shvatiti.
Grčka kao i Hrvatska ima neopevanu prednost u odnosu na sve ostale destinacije koje su nama iole blizu i finansijski dostupne prosečnom turisti, ali tu prednost ne treba samo arčiti. Treba ponešto i uložiti.
Ima delimicno istine u ovome, pricao nam je vodic koji zivi dole da letovi iz Skandinavije kostaju i po 50 evra.Heinz napisao:Nije to baš neki pokazatelj. Kod prijateljice u Istri dolaze Englezi jer imaju low-cost let do Pule. I onda leže pored bazena i čitaju knjigu dok ih greje sunce.
TT
codemaker napisao:Oaze turizma i uživanja u Africi su super ali u globalu, porediti afrički turizam i grčki je smešno.
Ima rešenje: zaobiđeš GR, CG, HR i miran si, nećeš patiti u lošem turističkom okruženju.