Kia Ceed 1,4 ili nešto drugo ?
-
- Pridružio se: 04 Maj 2012, 10:59
- Garaža: kia ceed 1.4, pezo 206 1.4 hdi
Re: Kia Ceed 1,4 ili nešto drugo ?
Sa cro hyundai foruma
"Pozdrav svima novi sam član i vlasnik i30 1.4 iThink oprema, iz 2007 i to mi je već drugi Hyundai sa kojima do sada nisam imao većih probleme od mijenjanja žarulje.
Jutros nisam mogao upaliti svoj i30 s tim da bi dao gas čuo neko čudan zvuk iz motora i nedostatak snage s tim da nije bilo nikakvih znakova prije toga sinoć sam normalno ugasio auto inače nitko nije pipnuo motor osim redovitih servisa ovlaštenog zastupnika. Da li je netko imao takvu situaciju"
-Da... skroz cudna varijanta... pogotovo ako je upalio ali lose radio. Nekako mi izgleda da bi moglo biti da je lanac preskocio za jedan zub...
-Da bio sam na servisu i na moje čuđenje rastegao se lanac što sam mislio da se ne bi trebalo dogoditi i to pogotovo nako 80 000 km.
Ali nakon svega cifra i nije tako strašna kako je zvučalo , cca 2800 kn, jer to mooram popraviti.
Hvala na pomoći neki su čak dobro pretpostavili.
MAV(vlasnik ili radi u ovlascenom hyu servisu)
-"Nije se lanac sigurno rastegnuo nego ti je falilo ulja u motoru da nije bilo na max ili je spaner oslabio i zato se desilo sto se desilo..."
"Pozdrav svima novi sam član i vlasnik i30 1.4 iThink oprema, iz 2007 i to mi je već drugi Hyundai sa kojima do sada nisam imao većih probleme od mijenjanja žarulje.
Jutros nisam mogao upaliti svoj i30 s tim da bi dao gas čuo neko čudan zvuk iz motora i nedostatak snage s tim da nije bilo nikakvih znakova prije toga sinoć sam normalno ugasio auto inače nitko nije pipnuo motor osim redovitih servisa ovlaštenog zastupnika. Da li je netko imao takvu situaciju"
-Da... skroz cudna varijanta... pogotovo ako je upalio ali lose radio. Nekako mi izgleda da bi moglo biti da je lanac preskocio za jedan zub...
-Da bio sam na servisu i na moje čuđenje rastegao se lanac što sam mislio da se ne bi trebalo dogoditi i to pogotovo nako 80 000 km.
Ali nakon svega cifra i nije tako strašna kako je zvučalo , cca 2800 kn, jer to mooram popraviti.
Hvala na pomoći neki su čak dobro pretpostavili.
MAV(vlasnik ili radi u ovlascenom hyu servisu)
-"Nije se lanac sigurno rastegnuo nego ti je falilo ulja u motoru da nije bilo na max ili je spaner oslabio i zato se desilo sto se desilo..."
Mene najviše zanima kvalitet farbe i antokorozivne zaštite. Veliki sam perfekcionista po pitanju auta, volim da sija bio nov ili star, i jako bi mi smetalo da krene da rđa makar i posle tih 7 godina. Mehanika se sredi za manje ili više para ali korozija.... teško.
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Idem sutra na ns sajam pa cu vam javiti da li ima kakvih popusta na cene sa sajta.
Ja bih ti bio zahvalan.
Meni su u poslednjem telefonskom razgovoru rekli da neće biti ništa specijalno povodom sajma. Eventualno patosnice gratis ili tako nešto. Još mi čovek reče da Dynamic paket sada stiže sa rezernim točkom, što povećava cenu nekih 100€. Nisam pitao da li je normalan točak ili mali, a rekao je i da se više ne dobija kompresor i ceo taj set za popravku točka. Meni malo onda nelogično povećanje cene ako si nešto izbacio, a nešto drugo dodao.
Meni su u poslednjem telefonskom razgovoru rekli da neće biti ništa specijalno povodom sajma. Eventualno patosnice gratis ili tako nešto. Još mi čovek reče da Dynamic paket sada stiže sa rezernim točkom, što povećava cenu nekih 100€. Nisam pitao da li je normalan točak ili mali, a rekao je i da se više ne dobija kompresor i ceo taj set za popravku točka. Meni malo onda nelogično povećanje cene ako si nešto izbacio, a nešto drugo dodao.
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Ja sam pre par dana zvao kiu iz mesta Kac, ne iz novog sada jer oni ne izlazu na sajmu. Rekao mi je da ne zna nista konkretno ali veruje da moze da bude nekih popusta. Sta god to znacilo. Videcemo sutra.
Iskreno ne treba ocekivati nista posebno. Ima vec najava na b92 sajtu sta nude. Samo su uslovi kreditiranja bolji a cene iste..
Čekam izveštaj s nestrpljenjemDarko napisao:Ja sam pre par dana zvao kiu iz mesta Kac, ne iz novog sada jer oni ne izlazu na sajmu. Rekao mi je da ne zna nista konkretno ali veruje da moze da bude nekih popusta. Sta god to znacilo. Videcemo sutra.

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Pa znaci da im prodaja ide extra. Svi nesto seru kao nista se ne prodaje a snizenje kao pojam i sustina ne postoji. Tako lazu i za stanove.
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Pa stanovi su roknuli sa cenom samo tako, narocito polovni. Ako mislis na nove koji i dalje drze cenu, eno ti pola Belvila neprodato, i tako ce ostati dok se ne urazume.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ogi, nikome prodaja ne ide extra, pa ni onima koji najviše prodaju.
Posetite www.garaza.rs !
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Kia Ceed 1,4 ili nešto drugo ?
Svi su već debelo spustili cene, nekog naročitog "lufta" verovatno više i nemaju. Kada sam kupovao auto jedino su Punto i Dacie u toj klasi/veličini bili ispod 10.000 €, svi ostali debelo iznad, a vidi sada...
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Ko bre spustio cene ? Kia je skuplja nego pre godinu i po dana, svi ostali cupkaju u mestu kao daju neke popuste a u stvari nista. Prodaja je ocigledno zadovoljavajuca. Ne znam kome je u interesu da laze o takvim stvarima. Isto i za stanove a u realnosti gde god sam gledao sve prodato a nikada se vise nije gradilo,gde vide rupu oni zabodu zgradu.
Ja sam platio Ceed SW Dynamics 1.6 gdi sa metalik bojom 14,300 pre godinu dana.
Ikac,
ako se ne varam, ti si iz Niša. Reci mi kakav utisak na tebe ostavlja VeljaAuto kao prodavac i kao serviser?
ako se ne varam, ti si iz Niša. Reci mi kakav utisak na tebe ostavlja VeljaAuto kao prodavac i kao serviser?
Skupi za redovne servise, platio 3k RSD vise nego moj drug u Novom Sadu.
Kao prodavac su korektni.
Kao prodavac su korektni.