Sent using Tapatalk
Biciklizam
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Biciklizam
Jel ikada postojao Rogov MTB ili sam definitivno počeo da haluciniram? 
Sent using Tapatalk
Sent using Tapatalk
Širim haos!
Postojao je BMX, ne znam da li je bio MTB.
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
- Sh@rance
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
- Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29
Re: Одг: Biciklizam
I ja sam moju sezonu zapecatio. Kukao sam kako sam ispao iz kondicije, a u stvari sam se razboleo, produvao me vetar na bajsu , i vec par dana sam totalno zaribao.Kuzmanovic napisao:Ocekivao sam da cu i ja slicno proci danas, ali ok sam. Nisam jurcao i nisam se forsirao, pa je verovatno zbog toga. Presao 50 km i kako stvari stoje, ovo je bila poslednja voznja ove sezone, posto krece losije vreme a i pocinju predavanja na faksu. Sve u svemu, od marta do oktobra sam presao 1381 km, 4 km manje nego prosle sezone.
@Scuderia, jel fercera Capriolo?
Послато са Nexus 7
I meni je ova sezona bila kilava. Nije nas htelo vreme.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Mislim da je bio ovaj. Ista su slova, doduše bez ovog "Joma"Paja napisao:https://www.google.rs/?gws_rd=ssl#q=rog+mtb

Širim haos!
Koja jebena carina od coveka !!! Bulju bih dao tu da se provozam.
http://www.youtube.com/watch?v=xQ_IQS3V ... SXti76x3hA
http://www.youtube.com/watch?v=xQ_IQS3V ... SXti76x3hA
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Slovenacki Rog je krajem 80" tih pravio MTB i City bajkove na istoj osnovi rama, model se zvao Horizont, imao je Ofmega delove. Imao sam ga tada i to mi je bio prvi MTB u zivotumethane.master napisao:Jel ikada postojao Rogov MTB ili sam definitivno počeo da haluciniram?
Sent using Tapatalk
Do god je suvo ima da vozim bajk bez obzira na spoljnu temperaturu, prakticno od prosle godine gotovo u zimskom periodu da nije bilo meseca a da ga nisam vozio

Kada sam kupio biciklo, bio sam popaljen, pa nisam mogao docekati lepo vreme
Vozio sam i na 5,6 stepeni ispod nule 
Ogrooomna je razlika u odnosu na recimo 30 stepeni, ne moze da se poredi. Sad sam se razmazio, pa vozim samo na 25+
Ono sto je mene ovo leto ispomeralo je nenormalna kisa. Nisam bas toliki hard core, da odem na fg i vratim se mokrih gaca sav isprskan
Druga stvar, morao bih nabaviti neku majicu koja me nece hladiti kada se oznojim. Odvratan mi je osecaj kada se oznojim, a onda sjurim 50-60km/h niz neku nizbrdicu. Odvratan
Ogrooomna je razlika u odnosu na recimo 30 stepeni, ne moze da se poredi. Sad sam se razmazio, pa vozim samo na 25+
Ono sto je mene ovo leto ispomeralo je nenormalna kisa. Nisam bas toliki hard core, da odem na fg i vratim se mokrih gaca sav isprskan
Druga stvar, morao bih nabaviti neku majicu koja me nece hladiti kada se oznojim. Odvratan mi je osecaj kada se oznojim, a onda sjurim 50-60km/h niz neku nizbrdicu. Odvratan
- BAJKER
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 15:34
- Garaža: Suzuki SX4 1.5 MTB Cannondale bike
Lagani suskavac je zakon za takve stvari, kada sam isao po brdima u CG uvek sam ga nosio sa sobom u rancu. Doduse dva puta sam ga koristio i to samo kada se spustala noc a ja se vracam sa putesestvija, u planini je i leti hladno pogotovo kada zadje Sunce.

U prodavnicama sportske opreme postoji sintentički veš za skijaše, tzv aktivni veš. Majice su vrh, mogu da se nose svaki dan i osećaj je bolji od bilo kakvog prirodnog materijala. Postoje takođe duksevi za ispod skijaške jakne, što je takođe vrhunska stvar.
Bilo kakav sport na otvorenom po ovakvom prelaznom vremenu, a pogotovo za vožnju bajsa u prirodi gde može da vas zadesi oscilacija u temperaturi od 20 stepeni celzijusa, ovakva odeća je bez premca. Znoj nestaje sa tela, uvek je koža suva, a kad je hladno vrlo lepo greje.
Bilo kakav sport na otvorenom po ovakvom prelaznom vremenu, a pogotovo za vožnju bajsa u prirodi gde može da vas zadesi oscilacija u temperaturi od 20 stepeni celzijusa, ovakva odeća je bez premca. Znoj nestaje sa tela, uvek je koža suva, a kad je hladno vrlo lepo greje.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Da, to je odlična stvar. Telo se ne hladi i to je najbitnije. Ne volim sintetičke materijale i nije mi baš neki osećaj, ali u kretanju na to ne obraćam pažnju i baš ga često koristim...čim padne ispod 20 stepeni temepratura. Velika preporuka.
Aktivni veš i biciklistički dresovi. I jedni i drugi odvlače znoj od tela i dobro greju.
Kad je ovako prohladno glavna stvar je naći balans i ne preterati sa utopljavanjem, ali se istovremeno obući dovoljno toplo.
Ja šuškavce ne voim jer uglavnom "uhapse" sav znoj, ali su mi biciklistički prsluci dobra stvar. Zaštite grudi, a leđa ostave slobodna da vlaga odlazi, a i lako se spakuju u džep dresa.
Kad je ovako prohladno glavna stvar je naći balans i ne preterati sa utopljavanjem, ali se istovremeno obući dovoljno toplo.
Ja šuškavce ne voim jer uglavnom "uhapse" sav znoj, ali su mi biciklistički prsluci dobra stvar. Zaštite grudi, a leđa ostave slobodna da vlaga odlazi, a i lako se spakuju u džep dresa.
Postoje i aktivni šuškavci, ja imam Geox (sad sam vas iznenadio) šuškavac koji diše, kratka jaknica, tanak skroz. Odlična stvar.
Znam da postoje ali ih nisam viđao kod nas, mada nisam ih ni tražio.