Npr Imdb link ne moze da otvori u Imdb app iako je instalirana.
Stevo, ti definitivno ne znas da koristis to tvoje sokocalosteva_anya napisao:@ Xepoj87: 100% nemam mesendzer, niti mi trazi na 925. Apdejt sam uradio dan-dva nakon pojavljivanja, to je bilo letos.
Kako i zasto mi ne trazi kao sto je odmah trazio Android na S5 - ne znam![]()
Da dodam jos par stvari:
- e-mail fabricka app neuporedivo bolja na S5. Stavio sam dva naloga, mogu koliko hocu u sustini, oba yahoo. Ima posebna gmail app.
Sve je brzo, pregledno. Ima opcija notifikejsna za nov mail sto nisam imao [ili nisam nasao] na 925.
- ono sto sam zamerao na 925 ovde radi savrseno: ako u mailu/fb poruci ili sms-u imam link za npr YouTube ili Imdb, kad kliknem ponudi mi da otvorim preko brovzera ili preko app, i ponudi mi da li da otvori u tom trenutku preko izabranog ili uvek tako da bira.
Drugi deo je da to sve odradi BRZO!
- gledanje video klipova je lakse na S5, posto se moze premotavati i vracati na bilo koje mesto, dok na 925 mozes samo odredjeni broj sekundi recimo 10 ili 30 da ubrzavas ili vracas klip. Ako se gleda klip na fb to je bolje, brze i lakse.
- generalno su "soc-net mreze" tipa fb i tviter bolje povezane sa ostalim.
-danas sam imao prepiske istovremeno na viberu, fb, i whatsapp-u, sve fercera kako treba. Toliko brzo sve radi da se prosto iznenadim.
- kad budem mogao videcu da li tripujem ili ne kad kazem da je S5 na wifi-u brzi od 925Imam utisak na mi fb brze ucita-otvori i da neki klip brze ucita i "napuni"
- za bateriju jos ne znam nista, ekran i sve je skoro na fabrickim podesvanjima
- notifikejsn bar je neuporedivo veci na S5, na 925 ima nekoliko opcija i to je to, nema nekih velikih opcija za promenu
- za sada je sve fabrikana, nisam neke posebne app ubacio tipa app za sms ili dajler ili kontakte. Na Arc S-u sam koristio GO SMS, GO Contacts ...
Ispao sam iz forme za Android, moram da se podsetim gde se sta gleda, kako ide oko memorije app i sl.
+1nuk napisao:sve ostalo si omašio