Paja napisao:Da si video sa kojim uživanjem Ivan džogira radnju cenio bi ga još više.

Ako se zateknem, slikam obavezno. Dosadilo mi više da slikam NexTa sa "pravoslavcem".

Paja napisao:Da si video sa kojim uživanjem Ivan džogira radnju cenio bi ga još više.
Ipak je vojska imala neku svrhu i naucila me nestoPaja napisao:Da si video sa kojim uživanjem Ivan džogira radnju cenio bi ga još više.
Razmišljam, možda nikako nisu mogli da podese pa onda odlučili da je servo, dok nisu stavili drugo vozilo i ustanovili kvar svoje mašine.Bax napisao:Nema na cemu, nada sam se da ce u AK Kompresor, dobro da ti urade tu reglazu, ali oni su ocigledno poceli nesto da te muntaju, bitno da je kod Ivanca sve lepo sredjeno
Ma pusti barabe!ivancho napisao:Ipak je vojska imala neku svrhu i naucila me nestoPaja napisao:Da si video sa kojim uživanjem Ivan džogira radnju cenio bi ga još više.![]()
Mada sam ja vise strucan za odstranivanje vode
No da se vratimo na temu, drago mi je da je kolega "samo_polako" zadovoljan i da smo uspeli da mu resimo situaciju.
A oni na kraju nastelovali volan ponovnim lepljenjem trake.Sloba napisao:Na nekom forumu sam već pisao da sam pre optike ispred kuće nacentrirao volan i zalepio Tesa traku od vazdušnog jastuka do kraja oplate stuba volana, rasekao traku na sastavu volana i oplate i u servisu tražio da poravnaju trake u liniju.