Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Re: Dobro veče

Post od Floyd »

Francuzi su u kratkom izveštaju rekli da je poseta Beogradu bila simbolična i prešli na sutrašnju posetu Milanu :)

Udarna vest je naravno bila ebola, tako da opušteno :kezo:
Poslednja izmena od Floyd u 16 Okt 2014, 19:09, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Post od TheWickerMan »

Ivan napisao:Pa kerozin je po sastavu najslicniji dizelu (koji sadrzi cca 70% kerozina) tako da... :D

Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2
Baš tako. Ja ionako sipam zimi po 5-6 litara kerozina u službene dizelaše i nema šanse da zaledi :mrgreen:

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

trojanac napisao:
aleksa napisao:Meni se cini da je malo publike bilo? :zbunjen:
Apsolutno, što zbog kiše, što zbog inače slabog interesovanja. A i radni dan je, radno vreme, na kraju krajeva.
Više ljudi dođe na doček sportista. Ja sam očekivao autobuse SNS pristalica iz unutrašnjosti, kao što to obično biva, ali ih nisam nešto video.
Mislim da je to namerno iz bezbednosnih razloga.
Korisnikov avatar
Ivan
Reactions:
Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,

Re: Одг: Dobro veče

Post od Ivan »

Gde nabavljas :mrgreen:

nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56 nemam problem uvek sam najsporiji
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

A šta uradiš sa onih n*5-6l dizela? :kezo:

Sent using Tapatalk
Širim haos!
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

Ivane ti u sustini vozis avion na tockovima :kezo:

Sto se tice parade,slazem se sa Dagovim i Nidzinim postom, stvarno mi je bilo puno srce dok sam gledao paradu (mada sam gledao sam na delice, ukupno 15-20 min). Bez obzira na stanje u nasoj vojsci treba biti ponosan na ono sto imas,mnogo me nerviraju ovi sarkasticni komentari tipa "dva padobranca,to mora da je odusevilo putina/putin se uplasio kad je video svih pet brodova..." samo nesto kenjaju ljudi,nikad im nista ne valja.
Seo i cale da gleda sa mnom, i vidim da mu je drago zbog svega jer je on sluzio vojsku u vreme kad je to nesto znacilo.

Cak mi ni Toma ne smeta toliko, mada videlo se koliko je odusevljen sto bleji sa Putinom, kad ga je Putin izljubio nakon ordena samo sto nije pao u nesvest od srece :kezo:
ljubitelj
Reactions:
Pridružio se: 10 Sep 2012, 21:16

Post od ljubitelj »

nidza napisao:Ovo je poruka svima u Srbiji da vojska postoji, da smo bili uvek na pravoj strani u ratovima koji su nam nametani, jer ratove nismo mi započinjali, stalno smo se branili i u svoje i u tuđe ime.
Jeste, ali ne odgovara cinjenicama i niko ozbiljan se nece upecati na provokativni politicki govor. To vreme retorike 90tih koje se pokusava povratiti je nedvosmisleno proslo ma sta se mislilo kod nas jos uvek. Srbija ima sjajne i svetle delove istorije ali ima i drugu tamnu stranu ekspanzije, blaze receno.
Guranje glave u pesak nece spreciti da se zaboravi istorija i u tom delu, pogotovu od strane drugih.

Parada je jos jednom pokazala realno stanje gde smo i koliko zaostajemo.

Dobro je da je odrzana i sve prikazano.
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Re: Одг: Dobro veče

Post od TheWickerMan »

Ivan napisao:Gde nabavljas :mrgreen:

KFOR :)
methane.master napisao:A šta uradiš sa onih n*5-6l dizela? :kezo:

Sent using Tapatalk
Ništa , pošten sam čoveka i privatno ne vozim dizela :kezo:
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

stefanan napisao:Sto se tice parade,slazem se sa Dagovim i Nidzinim postom, stvarno mi je bilo puno srce dok sam gledao paradu (mada sam gledao sam na delice, ukupno 15-20 min). Bez obzira na stanje u nasoj vojsci treba biti ponosan na ono sto imas,mnogo me nerviraju ovi sarkasticni komentari tipa "dva padobranca,to mora da je odusevilo putina/putin se uplasio kad je video svih pet brodova..." samo nesto kenjaju ljudi,nikad im nista ne valja.
:plusone:
Korisnikov avatar
Kuzmanovic
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Post od Kuzmanovic »

Vratih se sa parade. Po meni, bilo je dobro i drago mi je da se odrzala. Problema je naravno bilo, ali da krenem od pocetka.

Dosao sam u 13:50 i cekao skoro sat vremena da prodjem prvi prsten obezbedjenja (prolazak kroz sator i metal detektor). Posto sam imao pozivnice za zonu koja je bila najbliza ulici, prosao sam jos kroz dva prstena obezbedjenja i zauzeo poziciju oko 15:00 sata. Doslo je i tih 15:30 i parada jos nije pocela, u medjuvremenu je vojska resila da ukine tu zonu gde su ulazili samo posetioci sa pozivnicama pa su odjednom nagrnuli ljudi i pocela je borba i laktanje za zadrzavanje pozicije. Parada tj. dolazak Putina i ekipe na binu je bilo oko 16:05 i tada je zapoceta parada uz himnu i uvodne govore Nikolica i Putina. Onda je dalje krenulo sve po redu, sto ste vec videli na tv-u. Ono sto niste videli a ni osetili je kisa koja je u nekim trenucima ozbiljno padala gde smo iskisli do gole koze. Neki mentoli su otvarali kisobrane ali publika ih je ubrzo napusila i naterala da zatvore kisobrane. Najveci utisak su ostavili ruski avioni koji su dosta dugo leteli (u odnosu na nase avione koji su preletali par puta i to je to), vozila, tenkovi i sama uvezbanost vojske prilikom defilea. Sve u svemu, bilo je lepo videti sta sve imamo i kako to izgleda. Mana je slaba organizacija u vezi publike i sto je bilo lose vreme.

Evo i nekih slika (nisam puno slikao jer nisam hteo sebi da odvlacim paznju od gledanja parade):
Slika
Slika
Slika
Slika

Sad sam se setio, ovaj lik iz Kobri u crnoj uniformi je ispao totalni car kada je dete trazilo od mame (lepa mama, mlada :mrgreen: ) da piski. Prebacio je dete preko ograde i odveo ga na prigodno mesto da odradi svoje. :D
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Lica vojnika su bila vesela, ne znam ko je to video da su bili skenjani.
Vidi se da im je bilo drago kad su videli kako ih sopstveni narod pozdravlja, dečica koja masu. Atmosfera je bila odlicna.
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

A ti si kao bio tamo ?
Korisnikov avatar
nikaragva
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:03
Garaža: Zafir

Post od nikaragva »

:kezo: :kokice:
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

Morao sam da cujem nase tedeijevi u fapu :)
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
H4wkeye
Reactions:
Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI

Post od H4wkeye »

Narod voli vojsku, to je cinjenica. A parada je bila super sto se mene tica. Nasa vojska je pokazala da i pored svih poteskoca u prethodnim godinama i dalje izgleda ekstra i maksimalno profesionalno. :)
Odgovori