Udarna vest je naravno bila ebola, tako da opušteno

Baš tako. Ja ionako sipam zimi po 5-6 litara kerozina u službene dizelaše i nema šanse da zalediIvan napisao:Pa kerozin je po sastavu najslicniji dizelu (koji sadrzi cca 70% kerozina) tako da...
Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2
Mislim da je to namerno iz bezbednosnih razloga.trojanac napisao:Apsolutno, što zbog kiše, što zbog inače slabog interesovanja. A i radni dan je, radno vreme, na kraju krajeva.aleksa napisao:Meni se cini da je malo publike bilo?
Više ljudi dođe na doček sportista. Ja sam očekivao autobuse SNS pristalica iz unutrašnjosti, kao što to obično biva, ali ih nisam nešto video.
Jeste, ali ne odgovara cinjenicama i niko ozbiljan se nece upecati na provokativni politicki govor. To vreme retorike 90tih koje se pokusava povratiti je nedvosmisleno proslo ma sta se mislilo kod nas jos uvek. Srbija ima sjajne i svetle delove istorije ali ima i drugu tamnu stranu ekspanzije, blaze receno.nidza napisao:Ovo je poruka svima u Srbiji da vojska postoji, da smo bili uvek na pravoj strani u ratovima koji su nam nametani, jer ratove nismo mi započinjali, stalno smo se branili i u svoje i u tuđe ime.
Ivan napisao:Gde nabavljas
Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2
Ništa , pošten sam čoveka i privatno ne vozim dizelamethane.master napisao:A šta uradiš sa onih n*5-6l dizela?
Sent using Tapatalk
stefanan napisao:Sto se tice parade,slazem se sa Dagovim i Nidzinim postom, stvarno mi je bilo puno srce dok sam gledao paradu (mada sam gledao sam na delice, ukupno 15-20 min). Bez obzira na stanje u nasoj vojsci treba biti ponosan na ono sto imas,mnogo me nerviraju ovi sarkasticni komentari tipa "dva padobranca,to mora da je odusevilo putina/putin se uplasio kad je video svih pet brodova..." samo nesto kenjaju ljudi,nikad im nista ne valja.