Da, pozitivno utice na samo uspavljivanje, ali negativno utice na kvalitet spavanja, na potreban odmor
Generalno je za san najbolje, pred spavanje, popiti casu toplog mleka, caj, napraviti toplu kupku, ukoliko imate kadu...
Promena temperature tela pozitivno utice na odmor
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Bogata ishrana, ali bez secera, u kombinaciji sa stalnim treninzima me je lepo stesala.
Trenutno sam na 73kg, najmanje sam imao 72 kg. Dosao sam u fazu usporenja gubljenja tezine, tj. ne gubim je vise.
Inace, poceo sam da kombinujem i Insanity kardio trening, pa odradim i to nekoliko puta nedeljno.
Mnogo je dobar osecaj posle tog treninga, svakome preporucujem da proba, ne zahteva nikakve rekvizite.
Potrebno je lagano uci u to sve, veliko je opterecenje tela, ako niste u pristojnoj formi.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
Mogu i ja da se pohvalim, sad šetam između 78 i 79, ne radim nikakve vežbe, pomalo zgibove i igram krajnje amaterski tenis 2x nedeljno.
Jedino šta uopšte ne pijem više je đubre od gaziranih sokova. Hleb nisam sasvim izbacio, ali desi se po nekoliko dana da ga ne jedem uopšte, niti mi se jede. Ne jedem sendviče, nego konkretnu hranu. Za doručak često jedem nešto loše, pekara ili tako nešto, ali u manjim količinama mi ne smeta.
Gladan nisam nikad, jedem normalno, tj ne prekidam obrok dok sam još uvek gladan. Slatkiše praktično da ne jedem uopšte više,
jer su prestali da mi se jedu.
Na poslu za ručak ima i kolač, ali ne jedem ga ako nije neki koji mi se bas sviđa.
Juče sam se uveče odvalio od neke pite koju je keva spremila, takve stvari nikad ne preskačem.
Iskreno, jedva čekam da stanem na skije u decembru, imam 10 kila manje nego prošle godine, a barem istu snagu. Očekujem da mnogo lakše i brže menjam ritam.
Spalih juce dva puta po 10km, videcu i danas 10 kad zavrsim sa poslom, popizdeo sam zadnjih dva meseca skoro sam slabo trcao i trenirao, a jeo gomilu brze hrane i gaziranih pica (pre svega energya) i stajem na vagu kad ono 93kg :shock:
Послато са GT-I8190 користећи Тапаток 2
Prikačeni fajlovi
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56
nemam problem uvek sam najsporiji
Bilo neko istrazivanje (naucnici sa univerziteta taj i taj), najvise saobracajnih nesreca se dogodi po njima uz pesmu kanye - stronger, kao svi se naloze i ubrzaju pa se skucaju
I ja se isto nalozim, prvih 10 sekundi Beogradskog sindikata, a posle dok se odmaram na kolenima, izvadim slusalice, jer mi ritam ujebe disanje, pa 'ocu se onesvestim...
Tapatok za Vindovz
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.