Vožnja preko ograničenja brzine
Re: Vožnja preko ograničenja brzine
Od aerodroma do Pazove imas suzenje od par km kod Bataje.
Uzmi u obzir da kreces sa naplatne rampe i npr nocu ti mozes da vozis 140 na tempomatu bez da pipnes kocnicu. (mozes i vise, al da kazemo da je to ok voznja, bez manijacenja)
Tu nabijas prosek preko 120 sigurno.
Uzmi u obzir da kreces sa naplatne rampe i npr nocu ti mozes da vozis 140 na tempomatu bez da pipnes kocnicu. (mozes i vise, al da kazemo da je to ok voznja, bez manijacenja)
Tu nabijas prosek preko 120 sigurno.
- pavle
- Pridružio se: 12 Jan 2014, 13:36
- Garaža: Alfa Romeo 159 2009 2.4 211 hp
Re: Vožnja preko ograničenja brzine
Sto se tice sigurnosti, 159 tu nema premca, moj i stefanov drugar je sa 159 1.9 cipovana isekao banderu, koja je na kraju pala na krov, a jos je imao gomilu udaraca i odbijanja.... Bio je stravican sudar, auto je bio skroz sjeban ( mislim posle je ceo sredjivan, vozi ga jedan njegov drugar ima sve novo, jedino ima isti blok motora valjda, sve je ispravljano, sredjivano i menjano ) njima nije bilo nista, sem suvozacu na cuju je stranu pala bandera, pa je imao malo posektina iznad oka, a inace usao je pijan u krivinu sa nekih 170, 180 na sat.... Alfa ima stvarno teska i masivna vrata npr, a i debeli su i orgomni stubovi po sredini.... Alfa jeste malo teza, pogotovo modeli pre ristajlinga, ali sama sigurnost koja je dobijena je bez premca... Ipak je nju pravio NEMAC 

Poslednja izmena od pavle u 18 Nov 2014, 21:52, izmenjeno 2 puta ukupno.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT
Re: Škoda Octavia 2013
Koliko je vama dobro.
Strava. Mogao je i 200 opušteno.
Alfa koja ne ide 250 u krivini je raštelovana.
- pavle
Znam skoda ide bar 260:-)
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Mislim da su za 99% "lošeg" imidža koji prati Alfu i Alfiste zaslužne upravo ovakve "objektivne priče" i postovi.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Stvarno nemam ništa protiv Alfe, šta više vrlo je poštujem, al se ježim od površnosti, neobjektivnosti i klinačkog fanbojstva svih vrsta.
- pavle
Re: Одг: Škoda Octavia 2013
A Sta nije objektivno , ja sam samo napisao sta se desilo drugaru, na pricu o bezbednosti, stvarno je isekao banderu, to i Stefan moze da vam potvrdi... Posto je to zajednicki dobar drugVladapetr napisao:Mislim da su za 99% "lošeg" imidža koji prati Alfu i Alfiste zaslužne upravo ovakve "objektivne priče" i postovi.
Ps Vecina vas ima negativan stav o Alfa jer ste culi od ljudi, kojima sr svidi vizualno Alfa a nemaju pojma o njoj pa kada nesto crkne oni cude, a i isto me najvise nervira kada neko ko nema para, a hoce da vozi alfu pa npr kupi 159 za 6 000 pandurku iz Italije, i onda kada krene da crkava... Ja ne znam ni jednu osobu koja je uzela dobro alfu da nije bila prezadovoljna njom...
Poslednja izmena od pavle u 19 Nov 2014, 01:16, izmenjeno 1 put ukupno.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
To što se desilo vašem drugaru je priča "jbt kako nam je drugar imao više sreće nego pameti, usralo ga samo tako".
Nije priča:
Nije priča:
Ovo citirano je klasično klinačko loženje.pavle napisao:Sto se tice sigurnosti, 159 tu nema premca...
...Alfa ima stvarno teska i masivna vrata npr, a i debeli su i orgomni stubovi po sredini.... Alfa jeste malo teza, pogotovo modeli pre ristajlinga, ali sama sigurnost koja je dobijena je bez premca... Ipak je nju pravio NEMAC
There are 10 kinds of people in the world:
dunx81 napisao:Strava. Mogao je i 200 opušteno.

There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- pavle
Cekaj, a sta ovde sto sam napisao nije tacno???
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Hoces da kazes da ti nemas negativan stav o nekom brendu jer si isto tako cuo neke price?pavle napisao:A Sta nije objektivno , ja sam samo napisao sta se desilo drugaru, na pricu o bezbednosti, stvarno je isekao banderu, to i Stefan moze da vam potvrdi... Posto je to zajednicki dobar drugVladapetr napisao:Mislim da su za 99% "lošeg" imidža koji prati Alfu i Alfiste zaslužne upravo ovakve "objektivne priče" i postovi.
Ps Vecina vas ima negativan stav o Alfa jer ste culi od ljudi, kojima sr svidi vizualno Alfa a nemaju pojma o njoj pa kada nesto crkne oni cude, a i isto me najvise nervira kada neko ko nema para, a hoce da vozi alfu pa npr kupi 159 za 6 000 pandurku iz Italije, i onda kada krene da crkava... Ja ne znam ni jednu osobu koja je uzela dobro alfu da nije bila prezadovoljna njom...
Brzine idu u H-a !!!

Nista, samo nisam znao da sa 180kmh mozes da se obavijes oko bandere, ne bude ti nista, jos sredis i prodas auto. Klasicna lovacka prica.pavle napisao:Cekaj, a sta ovde sto sam napisao nije tacno???
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
- pavle
Pa ja nemam negativan stav o nijednom brendu koji nisam probao i o kome se nisam vozio npr... Ja sam za novu skodu rekao da je super za te pare -,da je bestbuy, tatin prijatelj na svake 3,4 godine menja auto... Sada je ponovo uzeo oktaviju novi model i prezadovoljan je uzme taj nov vozi ga sada je taj vratio i doplatio za drugu...Day Walker napisao:Hoces da kazes da ti nemas negativan stav o nekom brendu jer si isto tako cuo neke price?pavle napisao:A Sta nije objektivno , ja sam samo napisao sta se desilo drugaru, na pricu o bezbednosti, stvarno je isekao banderu, to i Stefan moze da vam potvrdi... Posto je to zajednicki dobar drugVladapetr napisao:Mislim da su za 99% "lošeg" imidža koji prati Alfu i Alfiste zaslužne upravo ovakve "objektivne priče" i postovi.