Vožnja preko ograničenja brzine

Primena propisa, crna hronika
Odgovori
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Re: Vožnja preko ograničenja brzine

Post od NexT »

Od aerodroma do Pazove imas suzenje od par km kod Bataje.

Uzmi u obzir da kreces sa naplatne rampe i npr nocu ti mozes da vozis 140 na tempomatu bez da pipnes kocnicu. (mozes i vise, al da kazemo da je to ok voznja, bez manijacenja)

Tu nabijas prosek preko 120 sigurno.
Korisnikov avatar
pavle
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2014, 13:36
Garaža: Alfa Romeo 159 2009 2.4 211 hp

Re: Vožnja preko ograničenja brzine

Post od pavle »

Sto se tice sigurnosti, 159 tu nema premca, moj i stefanov drugar je sa 159 1.9 cipovana isekao banderu, koja je na kraju pala na krov, a jos je imao gomilu udaraca i odbijanja.... Bio je stravican sudar, auto je bio skroz sjeban ( mislim posle je ceo sredjivan, vozi ga jedan njegov drugar ima sve novo, jedino ima isti blok motora valjda, sve je ispravljano, sredjivano i menjano ) njima nije bilo nista, sem suvozacu na cuju je stranu pala bandera, pa je imao malo posektina iznad oka, a inace usao je pijan u krivinu sa nekih 170, 180 na sat.... Alfa ima stvarno teska i masivna vrata npr, a i debeli su i orgomni stubovi po sredini.... Alfa jeste malo teza, pogotovo modeli pre ristajlinga, ali sama sigurnost koja je dobijena je bez premca... Ipak je nju pravio NEMAC :D
Poslednja izmena od pavle u 18 Nov 2014, 21:52, izmenjeno 2 puta ukupno.
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Re: Škoda Octavia 2013

Post od TheWickerMan »

Koliko je vama dobro.
Korisnikov avatar
dunx81
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:20
Garaža: Civic 1.8

Post od dunx81 »

Strava. Mogao je i 200 opušteno.
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Alfa koja ne ide 250 u krivini je raštelovana.
Korisnikov avatar
pavle
Reactions:

Post od pavle »

Znam skoda ide bar 260:-)
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Mislim da su za 99% "lošeg" imidža koji prati Alfu i Alfiste zaslužne upravo ovakve "objektivne priče" i postovi.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Stvarno nemam ništa protiv Alfe, šta više vrlo je poštujem, al se ježim od površnosti, neobjektivnosti i klinačkog fanbojstva svih vrsta.
Korisnikov avatar
pavle
Reactions:

Re: Одг: Škoda Octavia 2013

Post od pavle »

Vladapetr napisao:Mislim da su za 99% "lošeg" imidža koji prati Alfu i Alfiste zaslužne upravo ovakve "objektivne priče" i postovi.
A Sta nije objektivno , ja sam samo napisao sta se desilo drugaru, na pricu o bezbednosti, stvarno je isekao banderu, to i Stefan moze da vam potvrdi... Posto je to zajednicki dobar drug

Ps Vecina vas ima negativan stav o Alfa jer ste culi od ljudi, kojima sr svidi vizualno Alfa a nemaju pojma o njoj pa kada nesto crkne oni cude, a i isto me najvise nervira kada neko ko nema para, a hoce da vozi alfu pa npr kupi 159 za 6 000 pandurku iz Italije, i onda kada krene da crkava... Ja ne znam ni jednu osobu koja je uzela dobro alfu da nije bila prezadovoljna njom...
Poslednja izmena od pavle u 19 Nov 2014, 01:16, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

To što se desilo vašem drugaru je priča "jbt kako nam je drugar imao više sreće nego pameti, usralo ga samo tako".
Nije priča:
pavle napisao:Sto se tice sigurnosti, 159 tu nema premca...
...Alfa ima stvarno teska i masivna vrata npr, a i debeli su i orgomni stubovi po sredini.... Alfa jeste malo teza, pogotovo modeli pre ristajlinga, ali sama sigurnost koja je dobijena je bez premca... Ipak je nju pravio NEMAC :D
Ovo citirano je klasično klinačko loženje.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

dunx81 napisao:Strava. Mogao je i 200 opušteno.
:kezo:
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
pavle
Reactions:

Post od pavle »

Cekaj, a sta ovde sto sam napisao nije tacno???
Korisnikov avatar
Day Walker
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
Garaža: BMW X3

Post od Day Walker »

pavle napisao:
Vladapetr napisao:Mislim da su za 99% "lošeg" imidža koji prati Alfu i Alfiste zaslužne upravo ovakve "objektivne priče" i postovi.
A Sta nije objektivno , ja sam samo napisao sta se desilo drugaru, na pricu o bezbednosti, stvarno je isekao banderu, to i Stefan moze da vam potvrdi... Posto je to zajednicki dobar drug

Ps Vecina vas ima negativan stav o Alfa jer ste culi od ljudi, kojima sr svidi vizualno Alfa a nemaju pojma o njoj pa kada nesto crkne oni cude, a i isto me najvise nervira kada neko ko nema para, a hoce da vozi alfu pa npr kupi 159 za 6 000 pandurku iz Italije, i onda kada krene da crkava... Ja ne znam ni jednu osobu koja je uzela dobro alfu da nije bila prezadovoljna njom...
Hoces da kazes da ti nemas negativan stav o nekom brendu jer si isto tako cuo neke price?
Brzine idu u H-a !!!

Slika

Slika
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

pavle napisao:Cekaj, a sta ovde sto sam napisao nije tacno???
Nista, samo nisam znao da sa 180kmh mozes da se obavijes oko bandere, ne bude ti nista, jos sredis i prodas auto. Klasicna lovacka prica.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
pavle
Reactions:

Post od pavle »

Day Walker napisao:
pavle napisao:

Hoces da kazes da ti nemas negativan stav o nekom brendu jer si isto tako cuo neke price?
Pa ja nemam negativan stav o nijednom brendu koji nisam probao i o kome se nisam vozio npr... Ja sam za novu skodu rekao da je super za te pare -,da je bestbuy, tatin prijatelj na svake 3,4 godine menja auto... Sada je ponovo uzeo oktaviju novi model i prezadovoljan je uzme taj nov vozi ga sada je taj vratio i doplatio za drugu...
Odgovori