steva_anya napisao:8500 po meni nije puno za taj kvalitet na prvom mestu i dizajn. Replay i Dizel farmerke su mi najduze trajale, neke i do 10god. Ja imam,racunicu da ih uzmem posto ce nadziveti 5 domacih, a komfor u nosnji i dizajn ne mogu da se porede. Ali nikad ne bi dao za njih više od 80-90€, a tek ne bi 200€. Ni marke izmedju me nisu odusevile. Kupio sam jednom farmerke za 25e na akciji u Pull and Bear, bukvalno se raspale posle prvog pranja (rasile se).
@ paja: nisam neko ko nosi kosulje, ali ova mi je pun pogodak posto moze u kombinaciji sa farkama, belim patikama i sakoom, ili uz pantalone i cipele. Bela je, ima ne pojedinim delovima kao neku teksturu, ima dosta % pamuka a ne guzva se ...
Ima u Italiji Zara dzemper za 10e, Air Max II za 30e, Adidas trenerka za 25-35e ... inostrani outleti su jos poviljniji.
Treba ih obici, ali ciljano, sa dosta municije
Ako ce ovi popusti biti i za vikend tamo ce biti haos, jos kad se procuje ...
to da, ali nikad nisam sebi mogao da prijustim farmerke koje toliko kostaju, za mene je i 40ak eura za farmeke puno, tako da se protezem koliko je guber za sada

ali ne sumnjam da su kvalitet, samo ne znam da li je ovo sto dolazi za nase trziste isto onog kvaliteta ko kod je bilo nekada davno, u bivsoj jugi,ili kada bi kupio i tim italijanskim outletima, Mada ako budes imao adrese da prosledis pa da znam ako budem tamo.