Farmerke

Razne teme, pitanja, iskustva
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Farmerke

Post od sebekkg »

steva_anya napisao:8500 po meni nije puno za taj kvalitet na prvom mestu i dizajn. Replay i Dizel farmerke su mi najduze trajale, neke i do 10god. Ja imam,racunicu da ih uzmem posto ce nadziveti 5 domacih, a komfor u nosnji i dizajn ne mogu da se porede. Ali nikad ne bi dao za njih više od 80-90€, a tek ne bi 200€. Ni marke izmedju me nisu odusevile. Kupio sam jednom farmerke za 25e na akciji u Pull and Bear, bukvalno se raspale posle prvog pranja (rasile se).

@ paja: nisam neko ko nosi kosulje, ali ova mi je pun pogodak posto moze u kombinaciji sa farkama, belim patikama i sakoom, ili uz pantalone i cipele. Bela je, ima ne pojedinim delovima kao neku teksturu, ima dosta % pamuka a ne guzva se ...

Ima u Italiji Zara dzemper za 10e, Air Max II za 30e, Adidas trenerka za 25-35e ... inostrani outleti su jos poviljniji.
Treba ih obici, ali ciljano, sa dosta municije :)

Ako ce ovi popusti biti i za vikend tamo ce biti haos, jos kad se procuje ...

to da, ali nikad nisam sebi mogao da prijustim farmerke koje toliko kostaju, za mene je i 40ak eura za farmeke puno, tako da se protezem koliko je guber za sada :),

ali ne sumnjam da su kvalitet, samo ne znam da li je ovo sto dolazi za nase trziste isto onog kvaliteta ko kod je bilo nekada davno, u bivsoj jugi,ili kada bi kupio i tim italijanskim outletima, Mada ako budes imao adrese da prosledis pa da znam ako budem tamo. ;)
Slika
Korisnikov avatar
oli
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 19:39

Re: Outlet Centar - Inđija

Post od oli »

Za pravi Engleski 501 dao bi 200 eura bez razmisljanja ali ovo ostalo me nezanima kupujem u Legend farmerice i ok su
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Mogu da potvrdim za Riplej i Enerdži, Dizel nemam ali verujem da su i one tu kvalitetom, to su dva para najboljih farmerki koje imam, od kroja, kvaliteta tkanine i boje koja je neverovatno postojana, vrede bukvalno svaki dinar. Varteksov Levi's nije ni prineti Ripleju i Enerdžiju.
E i Salsa farmerke su odlične, imam jedne, skoro egal sa ove tri "premijum" marke gore. A čak su i jeftinije.
Korisnikov avatar
steva_anya
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011

Post od steva_anya »

I ja se protezem koliko mogu, malo se "stisnem" neko vreme ako je frka, pa kad kupim - kupim bas kvalitetno. Davno sam kupio neku Rang majicu sa printom "basketball" tako nesto. Print se posle par pranja posceo skidati, izgledo je kao ispucala kora za kolac :kezo: , majica se "razdrljala". Platio je 800din, tad i nikad vise. Radije platim duplo, pa znam sta sam kupio ...

E da, one Adidas patike koje sam uzeo su neverovatno udobne! Lagane, anatomski mi stopalo naleze, svaka preporuka za njih. Model je "JOGGER PLUS". https://www.google.rs/search?q=ADIDAS+J ... 8gPhtYiKBA
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Sto se Levisa tice nosim njihove farke 10+ godina tako da sam pokupio nesto iskustva oko kvaliteta istih. Kod nas stize zaista raznorazna roba sto se kvaliteta tice. 2002 sam kupio Levis Engineered koje su mi trajale 7-8 godina, od toga intenzivnog, skoro svakodnevnog koriscenja sigurno 2 godine. Te su bile made in Poland, i jedne 507 takodje koje sam kupio 2003. i takodje su trajale godinama. E, onda su poceli ovde da saraju sa Varteksovim i kojekakvim Leviskama uz cene koje sada idu sigurno do 50% vise nego pre i to u cvrstoj valuti a ne dinarima. Kod Varteksovih sam cak primetio da ni kroj nisu pogodili iako su i model i obe dimenzije bile identicne. I prosle godine sam bio u Levis shopu ovde u NS i imali su jedan naizgled ultra kvalitetan model 507 ali tada nisam bio u keshu, bile su oko 6k dinara, sad zadnji put kada sam bio opet bofl. Opet, kada sam bio u Americi prica je slicna. Kupio sam pre 4 godine neke koje nosim i dan danas, a opet uzeo sam drugarima i sebi pre 2 godine u autletu u Kaliforniji po par i iskidale su se u vrlo kratkom periodu. Dakle pravila nema sto se Levisa tice, prodaje se sve i svasta svuda, a ko ima malo osecaja moze da probere pravu stvar, mada ovakva firma po meni ne bi smela sebi da daje prostor za luksuz ove vrste. Opet, vidjao sam i neke posebne linije njihove odece, da li su se zvale vintage ili tako nesto, cena je zaista bila momacka, tipa 2-3x redovne, ali je i kvalitet bio vidno bolji.
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
sasa lbg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:11
Garaža: citroen C5 ,passat B3,citroen C3,vw caddy
Kontakt:

Post od sasa lbg »

Levis 501 je najbolji model koji je ikada napravljen!

Jeli neko gledao koliko je 501 u Indjiji!!!
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

Brend ipak kod nas nije garancija sigurnog kvaliteta iako bi trebalo da bude. Ženine Replay iz tada aktuelne kolekcije su se raspale posle par meseci nošenja s vremena na vreme. Bukvalno su istrulile. Počele da se osipaju i da se vidi osnova. Žali bože para. A opet moje stare Replay su preživele moju vojsku gde sam ih nosio skoro svaki dan po ceo dan i iskuvavao jednom nedeljno s belim vešom.
U poslednje vreme uglavnom kupujem navigare. Imaju jednobojne farmerke bez ikakvih aplikacija ili namernih bledenja i mogu da ih ponekad obučem za posao i ok su kvalitet.
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

mada navigare koliko se secam ima neku pristojnu cenu? koliko plati te pantalone, i jesu li onako za period prolece leto?

@steva, pa ja sam razmisljao da prodam ove moje air max, jer sam ih nosio 10puta max, kao nove, i broj je ok, ali nije za moju nogu, pa da dodam jos malo para i kupim neke za setnju i trcanje, kao sto su npr one reebok reflex transition. deluju mi ok, platnene bas fine, i taman znam da mi treba 30,5 cm gaziste :D da bude fino, a malopre probao u radnju 30cm i jos maaalko fali, taman u tih 0.5 cm.
Slika
Korisnikov avatar
Paja
Reactions:
Pridružio se: 08 Jan 2012, 11:36
Garaža: Superb

Post od Paja »

pre godinu dan sam kupio dva para i nesećam se cene, mislik da su bile oko 6000 kom. Ima i letnjih i zinskih varijanti
Floyd
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:18

Post od Floyd »

Kad smo kod Levisa...
Ja uopste nisam zadovoljan kvalitetom istih.
Kupujem ih povremeno ali nisam primetio da mi nista duze traju od C&A ili Celio (moje omiljene).

Sto se navedenih cena tice ja tu ne vidim nikakve velike popuste (ne treba uzimati zdravo za gotovo to sto oni napisu, kao, bilo XXXX a sad je XXX)
Pravo je pitanje, kakva je to roba...ne bi me cudilo da su otkupljene neprodate zalihe od zapadnoevropskih outleta.
Levis u outletu (FR) je oko 50e, zato pazljivo, ne dajte da vas navlace lokalni dileri, nego pasos u sake, u bus pa pravac Austrija ili Italija ;)
Korisnikov avatar
dragvorl
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
Kontakt:

Post od dragvorl »

Za tu oko 60e sa popustom se mogu kupiti Leviske u NS, dakle u BG mogu biti samo jeftinije.
SlikaSlika
Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Korisnikov avatar
Laki021
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:41
Garaža: BMW 540i xDrive

Post od Laki021 »

Pre desetak dana sam kupil prvi put leviske, i to odma tri komada( da ne razmisljam naredne 3 god), sve 501 samo druge boje. Bio sam u nekom outletu u nemackoj i za ne poverovati bio sam u fazonu kupovine... Tri para sam platio 170e, tj bile su od 49 do 65, bas cu videti kako ce se pokazati, za sada sam zadovoljan krojem, izgledom i sl.
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

A da napravimo posebnu temu o farmerkama. ;)

Ja sam malo čovek u godinama :djavo: pa su 501 i moje omiljene farmerke. Iskustva od 1988 do danas su šarenolika, kako sa kvalitetom, tako i sa cenama. Nekada se znalo cena je svuda, čak i kod nas, bila 100 DEM, (35 GBP, 100000 LIT, 90CHF....) eventualno niže na nekom sniženju. Dobijao sam ih i iz USA, cena je retko gde bila preko 35 USD, drastično jeftinije, kao i puno stvari tamo. Kvalitet tih američkih je varirao, samo jednom su bile neke dreš koje su koštale 40$ za 2 para. Američke su možda bile za nijansu od grubljeg materijala, mada ne mogu da tvrdim i interesantno da su bile prilično out u odnosu na neke druge marke, barem su mi tako rekli.

Evo slike mog aktuelnog 501-a. Kupljen u USA pre dve godine. Slabo ga nosim, jer u zadnje vreme uglavnom terorišem neke "Buvljakis" za 1500din koje kad riknu kositim za brisanje terase. :kezo:

Slika
Širim haos!
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

C&A i Jack&Jones su najudobnije farmerke koje sam nosio (i nosim) :doubleup:
Korisnikov avatar
Gaginh0
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
Garaža: Nemam garažu :(

Post od Gaginh0 »

Ja farke i kosulje godinama kupujem u jednom butiku, pre 3-4 godine cena je bila 1600 din, a sad su 2000 i farke i kosulje i briga me, sve mi traju dugo...
BOJ SE OVNA, BOJ SE GOVNA, A KAD ĆU ŽIVETI?

Slika
Odgovori