Z10 / Fiat Punto Classic (opšta tema)
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Z10 / Fiat Punto Classic (opšta tema)
Upravo to, samo bolestan i nenormalan čovek može drugom iz čista mira i obesti da pravi štetu.
TT
TT
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:42
- Garaža: Suzuki SX 4, 1.5 16V; Fiat Punto 1.2 8V
Re: Z10 / Fiat Punto Classic (opšta tema)
Ahahaha, nasmeja me dobro ovaj komentar. Nije lako vama advokatima.Филиповић napisao: Прво сам мислио да је у питању неко кога сам можда тужио

- kvcali
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:02
- Garaža: Omega B2 2.0
- Kontakt:

GS, GS/E, GSE, GTE, GSI, OPC # Irmscher, Mantzel, Steinmetz, Zender, Lexmaul, Mattig, Rieger, Kissling
http://www.opelteamserbia.com/forum
- Saša
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
A imamo negde na forumu i uputstvo za ugradnju... 
p.s. Ja imam sada jedan problemčić a to je da su mi prednji bass zvučnici u vratima sada nekako slabi, fali mi malo definitivno snage napred, moraće pasti neki upgrade, samo da nađem neke dobre zvučnike koje fabrički plejer može da gura bez problema (da ne moram stavljati i pojačalo)...

p.s. Ja imam sada jedan problemčić a to je da su mi prednji bass zvučnici u vratima sada nekako slabi, fali mi malo definitivno snage napred, moraće pasti neki upgrade, samo da nađem neke dobre zvučnike koje fabrički plejer može da gura bez problema (da ne moram stavljati i pojačalo)...

Herz provereno. Jesu skuplji od konkurencije, ali sviraju za sve pare u Puntu.
http://www.vitez.rs/index.php?pg=katego ... tegorija=5
http://www.vitez.rs/index.php?pg=katego ... tegorija=5
- Saša
Re: Одг: Z10 / Fiat Punto Classic (opšta tema)
Malopre videh na parkingu Punta generacijski otprilike starog kao moj (veći retrovizori, ista boja, takođe Dynamic paket opreme) i primetih da pozadi ima naslone za glavu + "viseći" treći pojas. Takođe je na prednjim sedištima isto imao drugačije naslone, one meke četvrtaste za razliku od mojih "šupljih" i gumastih. Ili je u pitanju doplata, ili je kupljen još mesec-dva kasnije pa je dobio ono što je i mene trebalo da sleduje (od 1. januara 2011.). Bio je u vizuelno dosta lošijem stanju nego moj, čuknut sitno par puta i od napred i od pozadi, zadnje leva vrata takođe malo uterana, ogrebotine svuda. Brave izvađene i prefarbano sve (odlično urađeno), bez plina - čist benzinac. 
Gledao sam takođe sinoć neke pdf-ove vezane za Punta Classic koje sam ranije poskidao sa FAS sajta i primetim da je u poslednjim danima prodaje bilo moguće kupiti i Punta u paketu "Actual A/C". Od običnog Actuala (totalni klot po ceni od 6.999€) razlikovao se po tome što je imao klimu, "predispoziciju za radio" (kompletnu instalaciju, antenu + 6 zvučnika) i branike u boji karoserije, a prodavali su ga po ceni od 7.599€. Eto, čisto "for the record".
p.s. Taj Actual A/C je, kada gledam sada sa određene vremenske distance, možda bio i najbolja kupovina od svih Puntića (najbolji odnos uloženo/dobijeno). Spolja izgleda potpuno isto kao moj, nema kvarljivog serva volana a ima klimu, osnovu za muziku takođe. Manji točkovi se lako zamene većima (gasni uređaj se takođe dodatno ugradi ako ti baš treba) i eto sasvim finog, manje kvarljivog i dosta jeftinijeg autića...
TT

Gledao sam takođe sinoć neke pdf-ove vezane za Punta Classic koje sam ranije poskidao sa FAS sajta i primetim da je u poslednjim danima prodaje bilo moguće kupiti i Punta u paketu "Actual A/C". Od običnog Actuala (totalni klot po ceni od 6.999€) razlikovao se po tome što je imao klimu, "predispoziciju za radio" (kompletnu instalaciju, antenu + 6 zvučnika) i branike u boji karoserije, a prodavali su ga po ceni od 7.599€. Eto, čisto "for the record".

p.s. Taj Actual A/C je, kada gledam sada sa određene vremenske distance, možda bio i najbolja kupovina od svih Puntića (najbolji odnos uloženo/dobijeno). Spolja izgleda potpuno isto kao moj, nema kvarljivog serva volana a ima klimu, osnovu za muziku takođe. Manji točkovi se lako zamene većima (gasni uređaj se takođe dodatno ugradi ako ti baš treba) i eto sasvim finog, manje kvarljivog i dosta jeftinijeg autića...

TT
Saša ja sam imao pune naslone za glavu i 3. pojas. Ne sećam se da li je to bilo vezano za najskuplji paket, ali jeste bilo u nekom paketu.
Može biti da je bilo u najskupljem jer on nije išao sa plinom.
Može biti da je bilo u najskupljem jer on nije išao sa plinom.
Da nije bio 6.599 €?
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Saša
Emotion (najviši/najskuplji) paket opreme je to imao standardno, a u Dynamic paketu je (mislim) moglo uz doplatu. Ali, posle januara 2011. stupio je na snagu propis o obaveznom posedovanju tih naslona u svim novim automobilima (i ukinut nažalost par meseci kasnije), tako da su u tom kratkom vremenskom periodu bili obavezni da isporučuju sva nova auta sa tim naslonima, no kod mene se nekako "zalomilo" da ih ipak nisam dobio, ali nisam pravio frku, bitno mi je bilo da što pre počnem da ga vozim... 
Gezo, dobro sam napisao cenu, evo isečka iz tog pdf-a:

To je bila puna cena bez subvencije, ne znam da li je bilo subvencije u tom trenutku i kolika je bila uopšte. To su bili verovatno poslednji dani sklapanja i regularne prodaje. Posle juna 2011. su prodavana samo gotova vozila sa stocka. U momentu kada sam ja kupovao svoj auto (februar/mart 2011), subvencija staro za novo bila smanjena na 600 evra, a takođe ovaj "Actual A/C" paket nije uopšte bio u ponudi.

Gezo, dobro sam napisao cenu, evo isečka iz tog pdf-a:

To je bila puna cena bez subvencije, ne znam da li je bilo subvencije u tom trenutku i kolika je bila uopšte. To su bili verovatno poslednji dani sklapanja i regularne prodaje. Posle juna 2011. su prodavana samo gotova vozila sa stocka. U momentu kada sam ja kupovao svoj auto (februar/mart 2011), subvencija staro za novo bila smanjena na 600 evra, a takođe ovaj "Actual A/C" paket nije uopšte bio u ponudi.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Филиповић
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:21
- Garaža: Фијат Пунто Емоушн АБС
Емоушн пакет се разликовао од претходног само по АБС-у, магленкама и боји седишта и централне конзоле (сива).
Тај који си ти видео је гарант Емоушн АБС,као мој.
Тај који си ти видео је гарант Емоушн АБС,као мој.