Uostalom, kad moze da se porede A5 i E92 u trenutku kad E92 prestaje da se proizvodi ili jos uvek aktuelni A4 B8 sa E90 koji se ne proizvodi vec dve godine, moze i ovo

Zar nisu malo mlađani da bi se govorilo koji bolje drži cenu. Nekako mislim da se to realnije vidi posle 4-5 godina.
Ja sam skroz suprotnog mišljenja. Mislim da u poslednje vreme, Nemačka trojka testira elastičnost tražnje, cene me u poslednje vreme sve više iznenađuju. Sa druge strane, pročitaš komentare pojedinih članova na forumu i bude ti jasno, nema teorije, da potez svoje omiljene marke okarakterišu kao negativan, ma šta god ovi napravili, izgovori su uvek spremni, jer naravno, valjda zna Audi šta radi, i to radi za naše dobro.ftj napisao:A ja mislim da je cena najbitniji faktor tj. ono sto se dobija za dati novac. Nisu nemci budale i rasipnici a nisu ni proizvodjaci, pa se tacno zna sta koliko sme da kosta da bi se prodavalo. Cim se uoci neka neregularnost poput previse para za to sto se pruza, trziste ga kazni(primer alfa romea).
Sad imam nešto novo na repertoarudragvorl napisao:![]()
Starce, gde je ona slika OOOOce nas?