Послато са GT-I9105P уз помоћ Тапатока
Da je tako kako govoris onda bi Srbija imala slican broj vozila po stanovniku kao neka po stanovnistvu slicna drzava kao recimo Austrija. Vozila kostaju +/- isto u vecem broju zemalja u Evropi, ima nekoliko izuzetaka, ali je platezna moc drasticno razlicita. Koliko vozila ili litara goriva moze prosecan Nemac da kupi od dohotka, a koliko nas covek? Ovde se patike kupuju na rate, kupuje se gorivo za 300 i 500 dinara, a auto nije luksuz?starac vujadin napisao: Kakve veze ima broj nečega po stanovniku i da li je ta stvar potreba ili luksuz? To samo govori o stepenu zadovoljenja te potrebe na određenoj teritoriji.
Pa kad ne znaš da kupiš pravO auto. Da si uzeo golfa dizelaša, ne bi ni znao šta znači održavanjenuk napisao:Ja bih pre rekao da sam automobil nije luksuz ali održavanje istog jeste, bar se takav zaključak nameće posmatrajući situaciju generalno
Tako nekako i ja razmisljam. Iako mi auto dosta stvari olaksa ponekad, provereno mogu bez njega u ovom trenutku.Rakhil napisao:Mudro. Ja na posao i do vrtica uglavnom peske i busom, racionalno ponasanje u mom slucaju. Posto ne trosim desetine hiljada na gorivo, mogu da odrzavam auto kako dolikuje.
Nije bas perfektan odg, ali:ivica122 napisao:Zaboravljate glavnu stvar - pored brojeva iz ove statiske, nigde ne pise koliko u tim ciframa imaju udela novi automobili.