Predlog za admine, moze jedna tema o carapama, ali iskljucivo belim sa plavom linijom?

ovde su 95-100 eur a na popustu oko 65-70 e samo sto popust nije uvek a nije i za sve modele i boje ,zato sam i pitao jel neko bacio pogled u Idjiji na 501.Laki021 napisao:Pre desetak dana sam kupil prvi put leviske, i to odma tri komada( da ne razmisljam naredne 3 god), sve 501 samo druge boje. Bio sam u nekom outletu u nemackoj i za ne poverovati bio sam u fazonu kupovine... Tri para sam platio 170e, tj bile su od 49 do 65, bas cu videti kako ce se pokazati, za sada sam zadovoljan krojem, izgledom i sl.
Metzingen?Laki021 napisao:Pre desetak dana sam kupil prvi put leviske, i to odma tri komada( da ne razmisljam naredne 3 god), sve 501 samo druge boje. Bio sam u nekom outletu u nemackoj i za ne poverovati bio sam u fazonu kupovine...
Ја сам задња 4 пара купио Леџенд фармерке. Задња два ми се држе добро, али прва два (мислим да није прошло више од годину дана), скроз су се офуцале и избледеле. Крој није лош, удобне су ми, али им је боја јако лоша, брзо се скине после прања.oli napisao:Za pravi Engleski 501 dao bi 200 eura bez razmisljanja ali ovo ostalo me nezanima kupujem u Legend farmerice i ok su
Samo da znaš da se selection linija odela (najskuplja Boss-ova linija) pravi u Turskoj.Xepoj87 napisao: U sustini,ja bih i govno kupio kada bi mu stavili Hugo Boss nalepnicu
To mi je nadaleko omiljena marka,mozda zato sto je prva dosla kod nas kao ozbiljan prodavac i stekao sam prema njoj ljubav kao klinac
Takodje,tu je neosporivi kvalitet njihovih stvari.
Made in Germany ipak znaci nesto,barem u ovom slucaju
Ako mogu i da prošire košulje u struku, ja sam im nova mušterija.paja napisao: ...uslugu skraćivanja nogavica i sužavanja struka...