ADrei napisao:zasto lzes coveka kad znas da je 2.0d promasen motor?
evo neka procita temu koju sam otvorio A5 vs e92 ti ili floyd ste mi rekli da izbegnem 2.0d zbog lanca i sad je postao dobar?
drugu skoro na X1 2.0d ubacen nov motor u delti na 10.000km zbog problema sa lancem..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nesto si se ti debelo zabrojao, Floyd da misli da je to promasen motor a onda da ga kupi, pa jedino ako je lud, druge nema.
Jel mislis da ne postoji neki slucaj sa TDI koji je menjan na 10 000km? Uostalom taj problem sa lancem i ako se pojavi pokaze se manje vise odmah na novm autu i sredi se u garanciji, nije nesto o cemu kupac polovnog auta treba da brine.
Jedno je saliti se malo, ali ovo sto radite je potpuno suludo, motor koji je po ama bas svim respektabilnim izvorima, auto casopisima, forumima, statistikama i sl jedan od najboljih motora na svetu proglasavate promasajem, sta dalje da pricamo?
Dalje, ako stvarno poredite motor sa 184ks u autu sa zadnjim pogonom sa motorom od 140ks u autu sa prednjom vucom i savetujete coveka kako je to manje vise isto, tj bolje mu da kupi drugi, onda treba da se samoproterate sa auto foruma.
Cak ja lepo coveku kazem da ne radi to, ali vi samo Audi, Audi, Audi.... sta je sa vama stvarno jel imate neki osecaj odgovornosti?