Necu nista da predlazem, sto se tice modela, osim onoga sto sam predlozio na prvoj strani, sta je najbolje da uradis, shodno budzetu, necu ni da se osvrcem na potencijalne kvarove, jer ne znam kakvi problemi prate doticne automobile, ali moram da se osvrnem na pricu "Svajcaraca".
Vi zivite daleko bolje nego mi ovde, i vama nije problem da izdvojite par hiljada evra. Niko ne voli kad mora da da vecu sumu novca, na sta god, ali ste vi uvek u mogucnosti da to uradite, osim ako se niste protegli duze nego sto vam je jorgan dugacak, al to je neka druga prica i vas problem, a kod nas je druga prica.
Sam postavljac teme kaze da trenutno dobro zaradjuje, ali to lako moze da se promeni, kao i sve kod nas. Dakle, u jednom trenutku bi izdvajanje vece sume novca za njega mogao biti ozbiljan problem. Shodno tome, treba da bude upoznat sa potencijalnim, cestim, kvarovima doticnog modela, a njegova je stvar da li je taj rizik njemu prihvatljiv ili ne.
Prica u fazonu hiljadu evra za lanac ili koji god deo nije nista, kod nas ne pije vodu, posebno ako za auto izdvajas (skoro) sve sto imas, sto je tipicno srpski

Da vidi komsija kaki auto teram.