BMW serija 3 (dizeli)
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: BMW serija 3 (dizeli)
Ne bih bas rekao da je pozadi teska klaustrofobija, cak naprotiv, jedino vislje osobe mogu tuci glavom u krov (a to se meni desava nazad u e90 i u insigniji npr.), ali prostora ima solidno.
Послато са GT-N7100
Послато са GT-N7100
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Pod klaustrofobijom ne podrazumevam da li se udara glavom u krov, već atmosferu u kolima koja je uslovljena unutrašnjom kubatorum, veličinom prozora i svetlosti, visinom krova, visinom centralnog grebena, prostorom za noge itd... To mi se ne sviđa ni kod Megana.
Videće čovek da li mu se to sviđa. U svakom slučaju biće dobro malo da oseti jedan živahan benzinac, posle dizela.
Videće čovek da li mu se to sviđa. U svakom slučaju biće dobro malo da oseti jedan živahan benzinac, posle dizela.
- Ivan
Iako na papiru ima iste specifikacije kao 1.8tsi 160ks, zanima me da li ima razlike u voznji, taj motor se veoma lepo vozi.
Послато са GT-N7100
Послато са GT-N7100
Vozio me u Rimu prijatelj u Bubi sa tim motorom. Jako lepo ide.
- starac vujadin
Ja sam se vozio u Jetiju i auto leti kako ide s tim motorom.
Nisam ja vozio, a i vozač je bio čovek od 60+ godina pa sam malo oprezan u izjavi, al ako ti tako kažeš, ja ti verujem.
- starac vujadin
Mene je vozio jedan mlađi lik, moj klijent i čovek dobro vozi...a Jeti je džip pa se čovek prijatno iznenadi kako lepo ide i leži. Za Scirocco je sigurno manja senzacija, ali sigurno lepo vuče i s tim motorom.
Poslednja izmena od starac vujadin u 06 Nov 2014, 12:53, izmenjeno 1 put ukupno.
- Ivan
Starce mislis na 1.8tsi jel tako, posto koliko znam jeti nema ovaj 1.4tdi od 160ks.
Послато са GT-N7100
Послато са GT-N7100
- starac vujadin
Ma da
..video 160ks i zajebao se...ajde starče na posao, ne ide ti danas...

E bravo, bas sam to hteo da napisem, kako su se pokazali ovi motori?Ivan napisao:Iako na papiru ima iste specifikacije kao 1.8tsi 160ks, zanima me da li ima razlike u voznji, taj motor se veoma lepo vozi.
Послато са GT-N7100
Posto nije mi jasna neka stvar, pakovali su u 1.8 istu tu konjazu i posle 2010. zasto bi to radili ako vec postoji sa 1.4? Valdja ste razumeli sta sam hteo da pitam

Ovako mi deluje da je mnogo konja za tako malu zapreminu, ali nisam neki strucnjak?
Nista vise nije mnogo. 160 KS iz turbo benzinskog motora motora od 1400 cm3 je normalna stvar. Inace pozdravljam predlog za Scirocco. Odlican momacki auto.
Tapatalk Post
Tapatalk Post
Za ove pare sa ovom kilometražom bih očekivao da je 2.0 tsi sa xenonima i tempomatom al ok.
Moj drugar se napatio sa tim 1.4 u Sciroccu, 160 konja.
Kupio je nov, na jako malim kilometrazama, u garanciji su stradale prvo turbina, pa posle i pumpa za gorivo...
Imao je posle jos nekih gluposti, ne mogu tacno da se setim, pa da ne lupam, ali caletov stari e39 525d dize u nebesa u odnosu na svoj auto. Pritom je dve godine i isao tim BMW-om na more, jer mu je bila frka da VW negde ne stane.
Kupio je nov, na jako malim kilometrazama, u garanciji su stradale prvo turbina, pa posle i pumpa za gorivo...
Imao je posle jos nekih gluposti, ne mogu tacno da se setim, pa da ne lupam, ali caletov stari e39 525d dize u nebesa u odnosu na svoj auto. Pritom je dve godine i isao tim BMW-om na more, jer mu je bila frka da VW negde ne stane.
I kakav obrt, bmw se vraca na velika vrata 

Ta nemoguce, samo BMW se kvari nov, tako nesto se VAG-u ne moze dogoditi, oni nemaju probleme.