BMW serija 3 (dizeli)
Re: BMW serija 3 (dizeli)
Ovaj A4 izgleda tuzno, ne mogu da verujem da je to nekom privlacnije od npr
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/vw ... 000&noec=1
A bez koze sa oko ~100k koliko hoces, 150-200 auta, ja ne znam gde je nasao te od 200k za preko 15k evra.
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/vw ... 000&noec=1
A bez koze sa oko ~100k koliko hoces, 150-200 auta, ja ne znam gde je nasao te od 200k za preko 15k evra.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: Одг: BMW serija 3 (dizeli)
Ovaj cc je odlican, velika touchscreen navigacija u boji, koza, biksenoni, 18c felne, sportski trokaki mf volan itd.
Послато са GT-N7100
Послато са GT-N7100
A jesi li pogledao ovako nesto Suzuki Kizashi 2.4 Sport ima ih jako jeftinih u NLu a kazu da nisu losi, mozes da ugradis I gas u njih, a uz to je I nov I ima kozu I otvoren krov... a kosta € 14.250,-
Ja kada sam birao auto to mi je bila jedna od opcija...
Ja kada sam birao auto to mi je bila jedna od opcija...
- pavle
- Pridružio se: 12 Jan 2014, 13:36
- Garaža: Alfa Romeo 159 2009 2.4 211 hp
@Laki021
Ja mislio na onaj 325i... koji je 2497 kubika, samo ne zna mozda on vise ne ide u ristaling e90 ???
Ja mislio na onaj 325i... koji je 2497 kubika, samo ne zna mozda on vise ne ide u ristaling e90 ???
Ne ide, on je vec pre restajlinga izbacen.
To jedino da mu moj brat proda moj stari auto
To jedino da mu moj brat proda moj stari auto

- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Passat CC je zaista dobar izbor, poslušaj ljude i potraži neki dobar primerak, a ona četvorka i trojka koje si postavio, pa ja ne znam kakav mazohista treba da budeš pa da ih kupis za one pare pre Passata.
Pa dobro, ali zar passat ne spada vec u D segment dok su A4, BMW 3 c segment, i taj Passat CC, kako ga ja vidim, je vise premijum od obicnog B6 npr?Scuderia napisao:obrog nema za te pare, tesko da ima premijuma. Ne znam gde si gledao, ima koliko hoces CCova sa ispod 130k za te pare na mobile.de.
@Ljubo, iskreno prvi put sam cuo sada za ovog Suzukija, drzao bih se ovih brendova jer planiram da vozim auto oko 3 godine i posle opet fino da ga prodam

U sustini, razumem ja sta hocete da kazete...
Istina, kucao sam pretragu uglavnom za zapad Nemacke jer mi je odatle rodbina pa bih mogao par dana da idem okolo i gledam dok ne nadjem sta mi odgovara, a za taj plac (Autohus) sam dobio preporuku - Imaju jace cene ali i vozila sa pravom istorijom, garancijom...
Najbitnije mi je da nije lupan i da nije muljano oko njega, da je motor u dobrom stanju. Te neke periferne stvari (xenoni, volan, felne itd.) uvek mogu naknadno da kupim i ubacim.
Hocu da kazem da bih vise voleo da uzmem automobil sa 20-30k manje na satu nego da tih 20-30k platim samo jer ima kozna sedista.
Znaci Passat CC da trazim prvo, ok.
Ako neki oglas zapadne za oko okacicu pa da prokomentarisemo

Da li ti deluje da su Audi A 4 i Audi A 3 isti segment?
D segment su svi tu nabrojani, samo su Audi i Bmw premium kompakt sedani, dok je passat family sedan, a CC je derivat Passata, sa karoserijom kupe limuzine, kao Mercedes CLS, samo segment nize, D segment.
Tapatok za Vindovz

Tapatok za Vindovz
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- pavle
- Pridružio se: 12 Jan 2014, 13:36
- Garaža: Alfa Romeo 159 2009 2.4 211 hp
http://www.polovniautomobili.com/oglas5113298/bmw_330/ idi kod ovog lik, ponesi 15 kesa i kreni da ga lupkas po licu... i on je svestan da ne moze da ga proda za ove pare ni za 3 zivota 

-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
pavle napisao:Ja bih uzeo uvek BMW, pre nego Audi... jer na audi pogotovo te manje u ovom slucaju gledam kao na skuplju skodu oktaviju, pogotov sa tdi motorm.... Bmw mi nekako dosta vise odise luksuzom i ima to sportsko u sebi.... Naravno i a4 je odlican auto i tdi je pozdan motor to nema reci... Bmw mi je nekako prica za sebi i isto kao C klassa gde bih bez problema uzeo c200 ili c220 odlican dizel motor... Moj otac igrom nekih okolnosti trenutno vozi e90.... koji je presao 250 000, sem neki sa alternatorom i nije imao jos probleme, ali ne znaci da ih nece imati... Naravno ti imas lepe pare da uzmes vrhunski e90, mozes da biras manje vise...
ps Znam da hoces bmwa dizela, ali sto ne pogledas benzince.... 325i npr najbolji bmwom motor ikada po svim paramterima i ugradis plin npr.... ja kada bih gledao trojku, petici ili x3 uvek bi isao na ovaj motor... jer je neprikosnoven
To je nemoguce

Ako se da verovati pricama sa foruma taj motor je do te kilometraze trebao barem dva puta da se raspadne...

Velika je razlika izmedju nacina eksploatacije. Recimo, Nidza vozi auto 90% na otvorenom, a ja 95% po gradu. Ako nam se auto isto.kvari, to znaci da je moj barem 30% manje kvarljiv.
Naveo sam Nidzu, zato sto znam da on vozi na otvorenom skoro uvek.
Tapatok za Vindovz
Naveo sam Nidzu, zato sto znam da on vozi na otvorenom skoro uvek.
Tapatok za Vindovz
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Off je i ne mogu da nadjem ako si vec negde izlistao, a hteo vec par puta da te pitam, pa zaboravim, sta si sve menjao na mecki (ne racunajuci gume, kocnice, ulja, filtere i limarijske radove za koje si kriv ti, a ne mercedes) 
Послато са GT-N7100

Послато са GT-N7100
Krivi drugi bre, nemam ja ni jedan sudar sa mojom krivicom
Uff, lakse da ti pokazem servisnu na okupljanju
Ali racunaj da je sada vev 7 godina star, sa 175k km na satu, od cega je 95% grad 
Ovako napamet, donja brava, anker platna, vodena pumpa, nosac menjaca, dpf senzor, prednji amortizeri, stabilizatori i ramena, zadnji silen blokovi, i jbm li ga ako je bilo jos nesto, ne secam se...
Tapatok za Vindovz

Ovako napamet, donja brava, anker platna, vodena pumpa, nosac menjaca, dpf senzor, prednji amortizeri, stabilizatori i ramena, zadnji silen blokovi, i jbm li ga ako je bilo jos nesto, ne secam se...
Tapatok za Vindovz