i da ne akam auto do max 3000eura (NL cena naravno
 i da ne akam auto do max 3000eura (NL cena naravno  ). Nasao sam dosta lepih smartova forfour sa panorama krovom, kilometrazom do 150.000km u lepom stanju oko 3000. Kako su se pokazali ti automobili? Znam da je blizanac sa Coltom i da deli dosta delova sa njim, pa se nadam i da je pouzdan kao jedan Japanac. Inace auto mora da bude lak da bi mi porez bio mali, pa to je jedan od vaznih parametara. Gledao sam i pandu 4x4 ali su mi skupe.. I nissan pixo mi se visoko kotira, ali on je malkice skuplji i noviji a i manje mi se svidja
). Nasao sam dosta lepih smartova forfour sa panorama krovom, kilometrazom do 150.000km u lepom stanju oko 3000. Kako su se pokazali ti automobili? Znam da je blizanac sa Coltom i da deli dosta delova sa njim, pa se nadam i da je pouzdan kao jedan Japanac. Inace auto mora da bude lak da bi mi porez bio mali, pa to je jedan od vaznih parametara. Gledao sam i pandu 4x4 ali su mi skupe.. I nissan pixo mi se visoko kotira, ali on je malkice skuplji i noviji a i manje mi se svidja