Nidzo brate, ala ga ti lelujas, pa to je haos

Generalno vozis mirnije od mene, i logicno je, stariji si, ja rupe nisam fermao 2 posto, tek od maja kada su mi otisli amorti. Dakle, nisam obilazio nista apsolutno, vec samo slusao tup, tup

To kada kazes da je imao los tretman, mislis da je vozen po pustinji ili sta? Racunaj da sam.ti ja nabrojao i najsitnije kvarove, anker platno 2000 dinara original u mercedesu zamenjeno, dpf senzor 5 soma u ovlascenom, nosac menjaca 1000 dinara... 90% mojih kvarova nabrojanih, jeste zbog mog dotadasnjeg bola u kurcu da li ce nesto da se pokvari. Dakle, o kolima nisam vodio racuna, vec samo redovno popravljao ono sto ode. Drugaru ista moja c klasa, isti amorti, evo skoro 300k na satu, ni da beknu... Ramena i stabilizatori su otisli zato sto sam vozio par meseci auto sa sjebanim amortima. I sve se to desilo posle 160k km moje voznje, koja je sve, samo ne normalna.
Stilo nije pogodniji za poredjenje, jer prvo nema pola delova koje imaju 159 i c klasa, pa manje i ima da se kvari i zato sto je druga klasa.
Od koliko, do koliko km je bio kod tebe stilo i koje kvarove je imao pre tebe i posle tebe?
Koje kvarove je Alfa imala pre i koje sada, i od koliko, do koliko km je vozis?
I da, zasto si izvadio dpf i iskljucio egr?
Tapatok za Vindovz