Dobre kafane i druga mesta gde je dobra hrana!?
Re: Dobre kafane i druga mesta gde je dobra hrana!?
Duff bio skup
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Jeste bio malo skuplji ali odličan.
Posetite www.garaza.rs !
Duff je bio dobar. Šteta što je pukao.
Stapin vajat jje jedno vreme bio očaj. Ne znam kakav je sada.
Onaj lanac što ostoji na Bogosloviji, kod ATŠ-a i negde na NBG-u je srenje žalostan (znače Heroj na šta mislim pa nek napiše ko su)
Moram da proverim da li se Mara i dalje drži.
Kakav je Loki u poslednje vreme?
Stapin vajat jje jedno vreme bio očaj. Ne znam kakav je sada.
Onaj lanac što ostoji na Bogosloviji, kod ATŠ-a i negde na NBG-u je srenje žalostan (znače Heroj na šta mislim pa nek napiše ko su)
Moram da proverim da li se Mara i dalje drži.
Kakav je Loki u poslednje vreme?
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Duff su sjebali reketaši i kocka. Tj obrnutim redosledom. Ja sam par puta jeo u Stepi i to mi je bilo sasvim korektno. Sad bar neću morati do Arene da se vozim za roštilj.
Huawei P6 TT
Huawei P6 TT
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Loki nije los, tj mislim da je slican ko pre.
Mara je uvek ista, al su skupi u odnosu na kolicinu.
Duff je bio vrh kad su bili oni popusti prve sub/ned u mesecu - menjali su, kad se samo setim kako sam se kidao tamo...
Mara je uvek ista, al su skupi u odnosu na kolicinu.
Duff je bio vrh kad su bili oni popusti prve sub/ned u mesecu - menjali su, kad se samo setim kako sam se kidao tamo...
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Good Food. Nista posebno...Paja napisao: Onaj lanac što ostoji na Bogosloviji, kod ATŠ-a i negde na NBG-u je srenje žalostan (znače Heroj na šta mislim pa nek napiše ko su)
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Mara može da bude skupa, ali je uvek imala isti kvalitet. Jbt odhranila me je u gimnaziji.
Problem mi je da se prebacim da su na novoj lokaciji. Navikao sam da je u Petrogradskoj.
Problem mi je da se prebacim da su na novoj lokaciji. Navikao sam da je u Petrogradskoj.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Meni je trenutno Caldo top, to treba da je Good Food. Heroj se nije žalio
U Dafu The Opanak :-D To je najbolja stvar u istoriji Bg fast fudova.
Huawei P6 TT

U Dafu The Opanak :-D To je najbolja stvar u istoriji Bg fast fudova.
Huawei P6 TT
E da Good food. Meni je roštilj srednje žalostan do loš.
Pa ne može onolika punjena da košta 290 i da valja.
Jedino to im je dobro su piroške, ali zato je komad 460 dinara.
Pa ne može onolika punjena da košta 290 i da valja.
Jedino to im je dobro su piroške, ali zato je komad 460 dinara.
Caldo ili ti Good Food je super, Paja se nije zalio na placu kod mene kada je jeo, a nije znao da su oni, rekao je da je super, a sada palamudi 
Pajo, imaju kulen u punjenoj, pa ne odgovara svakome, ume da bude premasno, ja izbegavam, uzimam gurmansku, rolovane cevape i ostale stvari, ali sam par puta jeo punjeno belo i pljedzu, samo sa kupusom, onda je super.
Ima ih na 4 mesta , Bogoslovija, kod ATS-a u Vojislava Ilica sa Gospodara VUcica, kod Arene i kod okretnice tramvaja na kraju Ustanicke.
Jeo sam svuda, najbolje mi spremaju na NBG-u, najvise se trude.
Loki ima najbolje, najcistije rostilj meso, cene su najskuplje moguce, ali kvalitet je uvek isti, i ako su imali mali problem sa istim kada su ih prebacili iz trafike u lokal, ne jesti sa majonezom/tartarom nikada, jer ispadne gumeno meso, a do majoneza je.
U Duffu smo Milos i ja juce jeli, renovirali su i promenili malo jela, tojest, isto je, ali recimo Rol koji sam ja uzeo, vise nije onako rolovan, okrugao i debeo, vec spljosten kao malo deblja pljeskavica. Meni ostao isti, a ne znam sta glume sa onim novim fensi delom... Pojeo sam im 2 cinije kupusa
Mara realno nema nikakvo meso, fora je u masnoci i kackavalju, uvek volim da jedem tamo, ali ne cesto jer mi se brzo smuci, previse kalorija u malo hrane

Pajo, imaju kulen u punjenoj, pa ne odgovara svakome, ume da bude premasno, ja izbegavam, uzimam gurmansku, rolovane cevape i ostale stvari, ali sam par puta jeo punjeno belo i pljedzu, samo sa kupusom, onda je super.
Ima ih na 4 mesta , Bogoslovija, kod ATS-a u Vojislava Ilica sa Gospodara VUcica, kod Arene i kod okretnice tramvaja na kraju Ustanicke.
Jeo sam svuda, najbolje mi spremaju na NBG-u, najvise se trude.
Loki ima najbolje, najcistije rostilj meso, cene su najskuplje moguce, ali kvalitet je uvek isti, i ako su imali mali problem sa istim kada su ih prebacili iz trafike u lokal, ne jesti sa majonezom/tartarom nikada, jer ispadne gumeno meso, a do majoneza je.
U Duffu smo Milos i ja juce jeli, renovirali su i promenili malo jela, tojest, isto je, ali recimo Rol koji sam ja uzeo, vise nije onako rolovan, okrugao i debeo, vec spljosten kao malo deblja pljeskavica. Meni ostao isti, a ne znam sta glume sa onim novim fensi delom... Pojeo sam im 2 cinije kupusa

Mara realno nema nikakvo meso, fora je u masnoci i kackavalju, uvek volim da jedem tamo, ali ne cesto jer mi se brzo smuci, previse kalorija u malo hrane

Poslednja izmena od Xepoj87 u 14 Nov 2014, 21:26, izmenjeno 1 put ukupno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Koja strucna analiza 

Znam da smo jeli na placu, zato sam i rekao da ćeš ti znati na šta mislim.
Tada mi je bilo ok jer sam bio gladan ko ti kad se probudiš
pa sam stpao sve ono u sebe.
Možda postoji razlika od lokala do lokala, ali kod ATŠ-a sam par puta uzeo i nije mi se svidelo.
Gde je sada Duff?
Tada mi je bilo ok jer sam bio gladan ko ti kad se probudiš

Možda postoji razlika od lokala do lokala, ali kod ATŠ-a sam par puta uzeo i nije mi se svidelo.
Gde je sada Duff?
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Moram da sakrijem ovu temu sam od sebe.
Posetite www.garaza.rs !
Na Autokomandi, gde je uvek i bio, jedini pravi Duff 
Samo su renovirali, nisam ni ja bio godinu dana do juce, a ne bih ni juce bio da sam znao da Milos casti
Ti kod ATS-a su najgori, a mislim da je to ujedno i prvi Good Food.
Totalno su aljkavi, jeo sam jedno 6,7 puta i od toga mi je u pola nesto falilo.
Poslednji put sam se bas iznervirao, pa burno odreagovao i od tada ne idem tamo.

Samo su renovirali, nisam ni ja bio godinu dana do juce, a ne bih ni juce bio da sam znao da Milos casti

Ti kod ATS-a su najgori, a mislim da je to ujedno i prvi Good Food.
Totalno su aljkavi, jeo sam jedno 6,7 puta i od toga mi je u pola nesto falilo.
Poslednji put sam se bas iznervirao, pa burno odreagovao i od tada ne idem tamo.
Poslednja izmena od Xepoj87 u 14 Nov 2014, 21:37, izmenjeno 1 put ukupno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Onda je do lokala. Ovde je stvarno loše.
Nisam znao za Duff. Mislio sam da je skroz pukao kad su zatvorili onaj u Ustaničkoj. Taj mi je bio najbliži, a i najlakši za parking.
Nisam znao za Duff. Mislio sam da je skroz pukao kad su zatvorili onaj u Ustaničkoj. Taj mi je bio najbliži, a i najlakši za parking.