Heroj, kakav je taj restoran na hipodromu? Imam i ja tu kombinaciju, ali nikako da odem.

Taj nije pravi...u tom lokalu je poceo Glumac pa kad je gazda video da zakupac rastura, otkazao mu lokal i otvorio 'Glumac' , a zakupac se preselio u prvu levo...ukupno 100m odatle.Kuzmanovic napisao:A gde je pravi glumac? Ja jeo u onom na uglu sa Francuskom i slazem se sa Herojem. Najbolje slatke palacinke su u Pinokiju, a slane na Keopsu.
Heroj, kakav je taj restoran na hipodromu? Imam i ja tu kombinaciju, ali nikako da odem.
Ne bre, pričam o Čakiju koji je nakada davno imao kiosk u dvorištu škole Braća Baruh. Imao je odličan roštilj i još bolje cene.Xepoj87 napisao:Pajo, to o cemu ti pricas je matori u Takovskoj, nekada je bio kod drvne u Cara Dusana, samo pljedze sto radi, verovatno i sam znas za njega, najbolja clean pljeka.
I ja sam cuo ovu verzijuComi napisao:Taj nije pravi...u tom lokalu je poceo Glumac pa kad je gazda video da zakupac rastura, otkazao mu lokal i otvorio 'Glumac' , a zakupac se preselio u prvu levo...ukupno 100m odatle.Kuzmanovic napisao:A gde je pravi glumac? Ja jeo u onom na uglu sa Francuskom i slazem se sa Herojem. Najbolje slatke palacinke su u Pinokiju, a slane na Keopsu.
Aj proveri ga. Ti ćeš stići pre mene. Ako je ko nekad onda je vrhunski. Zajeb je radno vreme. Rano je zatvarao i sigurno nije radio nedeljom. Za subotu nisam siguran.Xepoj87 napisao:Nemoj njemu, podeli ovde, treba inda se vecera danas nesto
Tapatok za Vindovz
Da, procitao sam, nego ti kazem da su na oba mesta debele i pretrpane seceromComi napisao:Pa da, procitaj pricu Xeroj
Sa biberom,senfom i lukom mmmmmmmmmmmmmmmGrujic napisao: Kad pomenuste cevap, meni je tamo zanimljiva bum pljeskavica