Polovnjak do 3000 e ili novo?
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Re: Polovnjak do 3000 e ili novo?
Ako nije servisiran van ovlascenog mislim da to pokrivaju, ako se nesto desi?
Послато са GT-N7100
Послато са GT-N7100
- Real Madrid
- Pridružio se: 26 Okt 2014, 16:53
Pročitao sam Baxovu temu u vezi 1.6 tdi problema i moraću preskočiti ovu Fabiju da ne bih imao naknadnih problema.
Vraćam se na Punta koji mi je najzanimljiviji.
http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... sport_lux/
Da li možda znate još koju informaciju u vezi ovog Puntića?
Vraćam se na Punta koji mi je najzanimljiviji.
http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... sport_lux/
Da li možda znate još koju informaciju u vezi ovog Puntića?
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Uzmi grande punta ili opel corsu d 1.3mjet/1.3cdti, isti auti u sustini, sa istim motorima, osim karoserijskih elemenata skoro sve delove dele.
Mnogo bolji auto u odnosu na klasika.
Послато са GT-N7100
Mnogo bolji auto u odnosu na klasika.
Послато са GT-N7100
Ja ne znam da li je to pravilo, i koliko se uopste moze verovati nasim servisima(mozda izmusljaju kvarove). Ali za ovaj 1.6 je sa dosta strana doslo, da je uobivajeno, da zvekne ubrizgavanje zbog opiljaka u sistemu.
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Polovnjak do 3000 e ili novo?
@Real Madrid
O tom Puntu imaš čitavu temu na Fiat Lancia forumu. Čovek ga sređivao sa ljubavlju i pažnjom za sebe (i sa dosta ukusa), sve o njemu možeš pročitati tamo, a sada ga maltene ne može prodati. Rekao bih da je taj auto sasvim fina kupovina (naravno, pod uslovom da ti odgovara tako nešto). Ja sam svojim prezadovoljan.
TT
O tom Puntu imaš čitavu temu na Fiat Lancia forumu. Čovek ga sređivao sa ljubavlju i pažnjom za sebe (i sa dosta ukusa), sve o njemu možeš pročitati tamo, a sada ga maltene ne može prodati. Rekao bih da je taj auto sasvim fina kupovina (naravno, pod uslovom da ti odgovara tako nešto). Ja sam svojim prezadovoljan.

TT
Lepši s frizbijima neg na tim felnama.
Re: Fiat Punto Classic 1.2 LPG Dynamic A/C by Saša
Pozdrav Saša, planiram da vidim jednog punta, tj. z10 i uzmem ako valja,pa me zanima malo ako bi mogao da mi pomognes, uočio sam jednu razliku pa me zanima da li to znači ta je auto udaren ili, šta mi savetujes.. u pitanju su te trake što idu prilepljene uz zadnja svetla na koje se naslanjaju zadnja vrata, vidis kako je jedna crvena, a druga je crne boje, jer vidim da na ostalim pa i kod tebe je sa obe strane crna.. evo i slika tog auta, uglavnom cene ga 2.750, presao 91k km 2007 god al je bio na lizingu do 2012 kao redovno odrzavan i prvi vlasnik, pa ne znam sta da radim..?http://www.mojauto.rs/data/images/2014/ ... 361149.jpg hvala na odgovoru, prvi mi je auto, a nemam neka prethodna iskustva sa kolima! - Budući vozač puntića 

- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Menjano mu je jedno svetlo.
Da tako sam i ja mislio, vec me brine samo da nije limarija ostecena, kazu da je malo pipnut na parkingu, sto se vidi po maloj flekici dole sa te leve strane na braniku flekica je uz crnu traku..
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Fiat Punto Classic 1.2 LPG Dynamic A/C by Saša
Levo štop svetlo nije originalno, drugačije je boje i nema tu crnu plastiku kao desno. Koliko je to levo krilo bilo oštećeno možeš ustanoviti delimično možda ako pogledaš odozdo ispod branika, ili da eventualno nekim malim magnetom (onim za frižider) pređeš preko tog dela (farbe i lima) pa ako se negde ne lepi ili slabije lepi - gitovano je. 
p.s. Prebacite ove zadnje postove u temu o kupovini polovnjaka.
TT

p.s. Prebacite ove zadnje postove u temu o kupovini polovnjaka.

TT