Svaka cast Zvezdi na pobedi, nisam gledao utakmicu, gledacu kraj sezone
Sport
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Re: Sport
Cekajte ljudi, dogovorite se ko ima komplekse, a ko nema. Ja kad god slusam neku raspravu, cas grobari imaju kompleks, cas delije imaju kompleks. U sustini oba tabora su iskompleksirana.Gaginh0 napisao:Kako volite da hranite ego, nije ni cudo koliki kompleks imate![]()
P.S. Navijam za Zvezdu, koliko se to moze zvati navijanje jer ne pratim domaca takmicenja.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Kojom magijom?aleksa napisao:Prolazimo grupu...
http://www.eurocupbasketball.com/eurocu ... /standings
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
@ Kuzmanovic: pa zbog cega da imamo komplekse i cime su nam nabili? Zvezda za 15 godina nije osvojila 5 titula u svim ekipnim sportovima zajedno. Imaju kompleks od Partizana kao HR od SRB...
@ Delija: jel daleko Partizanova Evropa kad imas obraza da podjebavas za nju? 4 godine za redom bili u Top16, pa Top8, pa F4, mada mislim i da smo vise puta bili u Top16 ali me mrzi da trazim...
@ Delija: jel daleko Partizanova Evropa kad imas obraza da podjebavas za nju? 4 godine za redom bili u Top16, pa Top8, pa F4, mada mislim i da smo vise puta bili u Top16 ali me mrzi da trazim...
- Delija
- Kontakt:
Da, samo je ovo sada Cipiripi kup, a gaze vas svi redom - ili se tako zove samo kad igra Zvezda?
Ne bih ni pomenuo da Dule nije prosle godine ke*ao kad god je stigao...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Kuzmanovic napisao:Cekajte ljudi, dogovorite se ko ima komplekse, a ko nema. Ja kad god slusam neku raspravu, cas grobari imaju kompleks, cas delije imaju kompleks. U sustini oba tabora su iskompleksirana.Gaginh0 napisao:Kako volite da hranite ego, nije ni cudo koliki kompleks imate![]()
![]()
P.S. Navijam za Zvezdu, koliko se to moze zvati navijanje jer ne pratim domaca takmicenja.
Predji da navijas za Vošu! I ovako se ogromna vecina ovde prisutnih novosadjana klanjaju tudjem, pa da uteras lepo kontru!
A i bice nas onda dvojica...
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Neka hvala, niste mi simpaticni od kada ste drugaru skinuli majicu ispred stadiona. Doduse i on je mentol obukao Zvezdinu majicu i krenuo u NS na bleju i obilazak grada, a pritom nije navijac.
P.S. Sta radite sa skinutim majicama? Poklanjate drustvu koji navija za taj klub (u ovom slucaju Zvezda).
P.S. Sta radite sa skinutim majicama? Poklanjate drustvu koji navija za taj klub (u ovom slucaju Zvezda).
- Gaginh0
Ne znam sta je Dule izjavio, njega ne pratim, govorim sa gledista realnosti, kup je smesan jako, ali Partizan nema tim i to je to...Delija napisao:Da, samo je ovo sada Cipiripi kup, a gaze vas svi redom - ili se tako zove samo kad igra Zvezda?
- Delija
- Kontakt:
@Kuzmanovic
A ne, oni su fini momci - u stvari, cekaj, pa gomila krimosa se krije iza njih? Ma nemoguce...
@Gaginh0
Pa finalista tog "smesnog kupa" je ocetkao Real u sred Madrida prosle nedelje i to sa mnogo slabijom ekipom od one koju su imali prosle godine. A Valensija da je zadrzala tim od prosle godine djavola bi bili fenjerasi - mada su se i sad probudili.
A ne, oni su fini momci - u stvari, cekaj, pa gomila krimosa se krije iza njih? Ma nemoguce...
@Gaginh0
Pa finalista tog "smesnog kupa" je ocetkao Real u sred Madrida prosle nedelje i to sa mnogo slabijom ekipom od one koju su imali prosle godine. A Valensija da je zadrzala tim od prosle godine djavola bi bili fenjerasi - mada su se i sad probudili.
- Gaginh0
Da, Partizan nije prosao dalje u Ligi sampiona 03/04 jer je bio u grupi sa Portom koji ju je osvojio, Marsejom koji je bio finalista Kupa UEFA i tradicionalno nezgodnim Realom. Da su bili bilo koji drugi timovi mislim da bi imao svetlu buducnost...