http://www.autoforum.cz/zajimavosti/nov ... karoserii/
Iskreno, ja sam tip koji izuzetno ceni opremu u autu. Iako tvrdim da Pasat nikako ne moze biti rame uz rame sa premijum trojkom, ipak njegove najjace verzije sa ful opremom bi mogle da se nose na najslabijim verzijama premijum trojke.pavle napisao:Ovo dovodi do cuvenog epskog pitanja - Da li da uzmem Pasata u full opremi ili a4 sa krs opremom??
goblin napisao:Ali znajuci kakav kvalitet je VW pokazao kroz predhodne verzije Pasata, a na novom modelu logicno ocekujem da sve do sada prikazano bude na jos visoj stepenici. A ako na sve to dodam ono sto se kod novog Pasata nudi: 2.0TDI sa 240KS (sto je domaci zadatak i za premijum brednove, a ostale ne treba ni pominjati), 4x4 pogon, ful led farovi, ful dig instrument tablu, distronic, vrhunsku multimediju..... za mene je to limuzina vredna svacijeg respekta sa kojom se vlasnik nece postideti pored bilo kojeg auta u svojoj klasi a i vise.
Mozemo mi ovde diskutovati o ukusima koliko hocemo, ali osporavati Pasat kao proizvod mislim da je neozbiljno za svakoga ko se iole razume i prati ovu tematiku sa realnoscu. E ako mu se tokom eksploatacije i testova pokazu neke slabe tacke, onda ima osnova i za prave zamerke.
pavle napisao:Ovo dovodi do cuvenog epskog pitanja - Da li da uzmem Pasata u full opremi ili a4 sa krs opremom??
Često je uživo drugačije.dona napisao:Kao pojava je totalno mocan auto!
Seljaci su se prebacili na terence.Ivan napisao:Nekima je to bitno i na ovim prostorima, a neki bi uzeli losiji auto, ali da ih selo vidi
Je l' mozes da obrazlozis? Ozbiljno pitam, interesuje me...NexT napisao:
Rado bih kupio Superb, ali on ne odgovara.
Passat nigde ne igra nista.