Sport
Re: Sport
Ma ne brinemo, kao sto je i vama kup prioritet ili me pamcenje lose sluzi. Ajde podseti me kad ste zadnji put osvojili Aba ligu 

- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
Nama je prioritet top16 i finale ABA lige.Piros napisao:Ma ne brinemo, kao sto je i vama kup prioritet ili me pamcenje lose sluzi. Ajde podseti me kad ste zadnji put osvojili Aba ligu
Vama je ocigledno okruzna liga, posto tako velicate proslu sezonu.
Mi imamo jednostavne ciljeve, a to su top16 koji je u ovom momentu realnost, i bar finalna serija ABA lige da bi se osiguralo ucesce sledece sezone.
Ako to izostane, dzaba domaca tegla u rukama, za to me i zabole, to ostaje vama da jurite i slavite.
A klasika koja nema veze sa temom 'kad ste vi osvojili' je vec nadaleko poznata stvar. mi igramo EL, ne vi...mi je zasluzismo kao vi proslih godina i to je sustina, ono najvaznije. Da li cete je vi vise uopste videti, veliko je pitanje jer posle sledece sezone menja se sistem kvalifikacija i postace relativno zatvoreno drustvo 'odabranih'.
Samo vi 'tempirajte formu' i kukajte...nemojte da izneverite tradiciju.
Dobra sisa zlata vredi.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Mani ih - jesu trenutno u qrcu, ali su 2010. bili na Final Four-u EL i tesno izgubili u polufinalu. U ovakvoj konkurenciji timova, sa tolikim parama koje imaju i ZNJ timovi - to je za svaki respect.
I steta je za srpsku kosarku sto sad kad je Zvezda postala relativno jaka - Partizan puca...
Trebaju nam dva jaka evropska kluba...
I steta je za srpsku kosarku sto sad kad je Zvezda postala relativno jaka - Partizan puca...

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ovaj deo ne razumem sta si hteo da kazes? Mi smo u EL isli ili kao sampioni ABA lige ili nase lige, ne secam se kad smo usli kao zamenaComi napisao: mi igramo EL, ne vi...mi je zasluzismo kao vi proslih godina i to je sustina, ono najvaznije.

A evo u duhu tolerancije slika velikog igraca Zvezde Igora Rakocevica

- Филиповић
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:21
- Garaža: Фијат Пунто Емоушн АБС
Боже, сад сам тек гледао на нету снимак са Звезда - ОФК Београд...
Ову земљу треба да збрише метеор, никаква штета не би била. Каква је оно бедна, сељачко-криминална режија...
Мајко моја...

Ову земљу треба да збрише метеор, никаква штета не би била. Каква је оно бедна, сељачко-криминална режија...
Мајко моја...

Veliki respekt za to. To niko ne moze da im ospori, to je uspeh koji ce tesko ko ponoviti sa ovih prostora u narednih 10-20 godina, siguran sam.Delija napisao:Mani ih - jesu trenutno u qrcu, ali su 2010. bili na Final Four-u EL i tesno izgubili u polufinalu. U ovakvoj konkurenciji timova, sa tolikim parama koje imaju i ZNJ timovi - to je za svaki respect.
I steta je za srpsku kosarku sto sad kad je Zvezda postala relativno jaka - Partizan puca...![]()
Samo, ja ne pisem o tome, pisem o tome kako se oni busaju u grudi na osnovu prosle sezone i ono standardno 'cekajte prolece, videcete', a nisu ni izborili finale ABA lige/EL vec uzeli domacu teglu koja nema veze ni sa cim i nista ne donosi.
Meni licno kup Srbije ne da nije vazan, nego ni ne pratim to takmicenje...kao ni domace pevenstvo sem sto odgledam veciti derbi i to je to.
Ja kazem, eto im i kup i domaca tegla...neka se busaju u grudi sledece sezone kako su nas opet sjebali, a mi u finale ABA lige ili osvajanje iste i plasman u EL.
Videcemo njih za godinu dve bez ucesca u EL (ako se desi)...to ce biti raspad klub, vec posle prve sezone bez EL oni su u jajima.
Dobra sisa zlata vredi.
- Delija
- Kontakt:
Pa ti si ludФилиповић napisao:Боже, сад сам тек гледао на нету снимак са Звезда - ОФК Београд...![]()
Мајко моја...

Aj' kad si vec gledao opisi i sta si video

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Delija
- Kontakt:
'Ajde, bre, Filipovicu, valjda si naucio da razlikujes kad te podjebavam, a kad te ne podjebavam
Nisam uopste pratio. Ne znam ni da su igrali, ni rezultat.
EDIT: Sad pogledao sajt Jelen Super Lige
Pobedi se ne gleda u zube 

Nisam uopste pratio. Ne znam ni da su igrali, ni rezultat.
EDIT: Sad pogledao sajt Jelen Super Lige