Sport

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Comi
Reactions:
Pridružio se: 11 Nov 2014, 09:49

Re: Sport

Post od Comi »

grobari, nista se ne brinite...uzecete vi opet domaci sampionat...ipak je to top prioritet, kako vam i dolikuje.
Dobra sisa zlata vredi.
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:
Pridružio se: 13 Mar 2012, 18:00

Post od Piros »

Ma ne brinemo, kao sto je i vama kup prioritet ili me pamcenje lose sluzi. Ajde podseti me kad ste zadnji put osvojili Aba ligu :mrgreen:
Korisnikov avatar
profesorPROST
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50

Post od profesorPROST »

Nikad :ccc:
Never Say Never Again
Korisnikov avatar
aleksa
Reactions:
Pridružio se: 23 Apr 2012, 13:33

Post od aleksa »

Zvezda telekom ima osvojene dve ABA lige, i posle Partizana je najtrofejniji klub u ovom takmicenju.
Korisnikov avatar
profesorPROST
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50

Post od profesorPROST »

Dobra ti provokacija :kezo:
Never Say Never Again
Comi
Reactions:

Post od Comi »

Piros napisao:Ma ne brinemo, kao sto je i vama kup prioritet ili me pamcenje lose sluzi. Ajde podseti me kad ste zadnji put osvojili Aba ligu :mrgreen:
Nama je prioritet top16 i finale ABA lige.
Vama je ocigledno okruzna liga, posto tako velicate proslu sezonu.

Mi imamo jednostavne ciljeve, a to su top16 koji je u ovom momentu realnost, i bar finalna serija ABA lige da bi se osiguralo ucesce sledece sezone.
Ako to izostane, dzaba domaca tegla u rukama, za to me i zabole, to ostaje vama da jurite i slavite.

A klasika koja nema veze sa temom 'kad ste vi osvojili' je vec nadaleko poznata stvar. mi igramo EL, ne vi...mi je zasluzismo kao vi proslih godina i to je sustina, ono najvaznije. Da li cete je vi vise uopste videti, veliko je pitanje jer posle sledece sezone menja se sistem kvalifikacija i postace relativno zatvoreno drustvo 'odabranih'.

Samo vi 'tempirajte formu' i kukajte...nemojte da izneverite tradiciju.
Dobra sisa zlata vredi.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Mani ih - jesu trenutno u qrcu, ali su 2010. bili na Final Four-u EL i tesno izgubili u polufinalu. U ovakvoj konkurenciji timova, sa tolikim parama koje imaju i ZNJ timovi - to je za svaki respect.

I steta je za srpsku kosarku sto sad kad je Zvezda postala relativno jaka - Partizan puca... :ccc:
Trebaju nam dva jaka evropska kluba...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Piros
Reactions:
Pridružio se: 13 Mar 2012, 18:00

Post od Piros »

Comi napisao: mi igramo EL, ne vi...mi je zasluzismo kao vi proslih godina i to je sustina, ono najvaznije.
Ovaj deo ne razumem sta si hteo da kazes? Mi smo u EL isli ili kao sampioni ABA lige ili nase lige, ne secam se kad smo usli kao zamena :zbunjen: . U fudbalu jesmo umesto vas usli u kvalifikacije za LS, ali da ne mesamo sportove.

A evo u duhu tolerancije slika velikog igraca Zvezde Igora Rakocevica :mrgreen:

Slika
Korisnikov avatar
half man
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 14:17
Garaža: Passat b8 ,Infiniti Fx30d S

Post od half man »

Hajde da navijamo da se Zvezda i Partizan ne sretnu u polufinalu Aba lige,da se oba tima plasiraju u finale i naredne godine da imamo dva tima u El :)
Korisnikov avatar
Филиповић
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:21
Garaža: Фијат Пунто Емоушн АБС

Post od Филиповић »

Боже, сад сам тек гледао на нету снимак са Звезда - ОФК Београд... :o

Ову земљу треба да збрише метеор, никаква штета не би била. Каква је оно бедна, сељачко-криминална режија...

Мајко моја... :glavomuzid:
Comi
Reactions:

Post od Comi »

Delija napisao:Mani ih - jesu trenutno u qrcu, ali su 2010. bili na Final Four-u EL i tesno izgubili u polufinalu. U ovakvoj konkurenciji timova, sa tolikim parama koje imaju i ZNJ timovi - to je za svaki respect.

I steta je za srpsku kosarku sto sad kad je Zvezda postala relativno jaka - Partizan puca... :ccc:
Trebaju nam dva jaka evropska kluba...
Veliki respekt za to. To niko ne moze da im ospori, to je uspeh koji ce tesko ko ponoviti sa ovih prostora u narednih 10-20 godina, siguran sam.
Samo, ja ne pisem o tome, pisem o tome kako se oni busaju u grudi na osnovu prosle sezone i ono standardno 'cekajte prolece, videcete', a nisu ni izborili finale ABA lige/EL vec uzeli domacu teglu koja nema veze ni sa cim i nista ne donosi.

Meni licno kup Srbije ne da nije vazan, nego ni ne pratim to takmicenje...kao ni domace pevenstvo sem sto odgledam veciti derbi i to je to.
Ja kazem, eto im i kup i domaca tegla...neka se busaju u grudi sledece sezone kako su nas opet sjebali, a mi u finale ABA lige ili osvajanje iste i plasman u EL.
Videcemo njih za godinu dve bez ucesca u EL (ako se desi)...to ce biti raspad klub, vec posle prve sezone bez EL oni su u jajima.
Dobra sisa zlata vredi.
Korisnikov avatar
nuk
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
Garaža: Renault Espace 2.0dCi
Kontakt:

Post od nuk »

Ma nije :D

Valja pogledati i Rad Partizan od pre neki dan , ako si iole objektivan, imaces isti osecaj :)
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

Филиповић napisao:Боже, сад сам тек гледао на нету снимак са Звезда - ОФК Београд... :o

Ову земљу треба да збрише метеор, никаква штета не би била. Каква је оно бедна, сељачко-криминална режија...

Мајко моја... :glavomuzid:
Pa ti si lud :D
Aj' kad si vec gledao opisi i sta si video :)
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Филиповић
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:21
Garaža: Фијат Пунто Емоушн АБС

Post od Филиповић »

Што? Јеси слеп па ти треба опис?!? Или желиш да будеш слеп? :cool!:
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

'Ajde, bre, Filipovicu, valjda si naucio da razlikujes kad te podjebavam, a kad te ne podjebavam :mrgreen:
Nisam uopste pratio. Ne znam ni da su igrali, ni rezultat.

EDIT: Sad pogledao sajt Jelen Super Lige :) Pobedi se ne gleda u zube :D
Odgovori