citam pa cisto da vam malo pomognem oko nekih stvari....elem, broj na kutiji {bar code} mora da bude utisnut i na samoj bocici parfema, uvek je negde pri vrhu, drugo, testeri se prodaju ALi imajte u vidu da na nasem trzistu 90% poticu iz radnji, u bocici kada ostane bar 2-3 cm radnja vraca distributeru i dobija nov tester, e sad, tu se pojavljuju razni likovi koji kupuju te bocice u kojima je ostalo tih 2-3 cm parfema i razblazuju, jos im je lakse da pakuju jer je kutija u vecini slucajeva cisto bela bez celofana, iz tog razloga taj ch sport i nije bio postojan.naravno ima na trzistu i testera koji su original.Vladapetr napisao:
- CH Sport: uzeo sam tester jer sam letos uzeo toaletnu vodu pa nisam bio zadovoljan intezitetom, iako je miris extra. Drugar koji je sa mnom uzeo me ozrači da je lik koji mi to donosi (a od kojeg kupujem skoro 10 god) prevarant i da nam je uvalio divču. Evo i tester koji sam uzeo - isto njesra, super miris ali posle 2 sata kao da ga ni stavio nisi.
parfemi koji su u fabrickom pakovanju imaju u celofanu skriveni nevidljivi kod, u zemunu postoji "radnja" koja celofanira kutije za 2 e po kutiji, to daje prostora da je si sam parfem sumnjivog kvaliteta tj.mozda je punjen itd...
rok uoptrebe-generalno sve dok se ne otvore i dok se bar jednom ne prsne mogu da stoje, posle prvog prskanja max do 5 god, ako je neki parfem stajao u nekoj radnji u izlogu i tuklo ga sunce lako promeni boju i miris, kako mi kazemo "ubudjao se" iz tog razloga je malo riskantno da kupujete parfeme koji se vise ne proizvode...eto...