Omiljeni parfem ili toaletna voda

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
mića
Reactions:
Pridružio se: 10 Apr 2013, 09:43
Garaža: Corolla

Re: Omiljeni parfem ili toaletna voda

Post od mića »

Vladapetr napisao:
- CH Sport: uzeo sam tester jer sam letos uzeo toaletnu vodu pa nisam bio zadovoljan intezitetom, iako je miris extra. Drugar koji je sa mnom uzeo me ozrači da je lik koji mi to donosi (a od kojeg kupujem skoro 10 god) prevarant i da nam je uvalio divču. Evo i tester koji sam uzeo - isto njesra, super miris ali posle 2 sata kao da ga ni stavio nisi.
citam pa cisto da vam malo pomognem oko nekih stvari....elem, broj na kutiji {bar code} mora da bude utisnut i na samoj bocici parfema, uvek je negde pri vrhu, drugo, testeri se prodaju ALi imajte u vidu da na nasem trzistu 90% poticu iz radnji, u bocici kada ostane bar 2-3 cm radnja vraca distributeru i dobija nov tester, e sad, tu se pojavljuju razni likovi koji kupuju te bocice u kojima je ostalo tih 2-3 cm parfema i razblazuju, jos im je lakse da pakuju jer je kutija u vecini slucajeva cisto bela bez celofana, iz tog razloga taj ch sport i nije bio postojan.naravno ima na trzistu i testera koji su original.
parfemi koji su u fabrickom pakovanju imaju u celofanu skriveni nevidljivi kod, u zemunu postoji "radnja" koja celofanira kutije za 2 e po kutiji, to daje prostora da je si sam parfem sumnjivog kvaliteta tj.mozda je punjen itd...
rok uoptrebe-generalno sve dok se ne otvore i dok se bar jednom ne prsne mogu da stoje, posle prvog prskanja max do 5 god, ako je neki parfem stajao u nekoj radnji u izlogu i tuklo ga sunce lako promeni boju i miris, kako mi kazemo "ubudjao se" iz tog razloga je malo riskantno da kupujete parfeme koji se vise ne proizvode...eto...
Korisnikov avatar
GJSenna
Reactions:
Pridružio se: 18 Nov 2013, 19:20
Garaža: Volvo S60 II, Audi A3 1.8T, bicikl...

Post od GJSenna »

Ja obozavam parfeme i imam ih podosta. Omiljeni je Ralph Lauren ali i Oriflame, CK, YLS, Dunhill, Davidoff, RL, Armani, Hummer, Burberry... :mrgreen: Plivao bih u parfemu. Za svaki auto imam specifican parfem koji isprskam ponekad. U Volvou trenutno Dunhill Custom...
Slika
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

mića napisao:
Vladapetr napisao:
- CH Sport: uzeo sam tester jer sam letos uzeo toaletnu vodu pa nisam bio zadovoljan intezitetom, iako je miris extra. Drugar koji je sa mnom uzeo me ozrači da je lik koji mi to donosi (a od kojeg kupujem skoro 10 god) prevarant i da nam je uvalio divču. Evo i tester koji sam uzeo - isto njesra, super miris ali posle 2 sata kao da ga ni stavio nisi.
citam pa cisto da vam malo pomognem oko nekih stvari....elem, broj na kutiji {bar code} mora da bude utisnut i na samoj bocici parfema, uvek je negde pri vrhu, drugo, testeri se prodaju ALi imajte u vidu da na nasem trzistu 90% poticu iz radnji, u bocici kada ostane bar 2-3 cm radnja vraca distributeru i dobija nov tester, e sad, tu se pojavljuju razni likovi koji kupuju te bocice u kojima je ostalo tih 2-3 cm parfema i razblazuju, jos im je lakse da pakuju jer je kutija u vecini slucajeva cisto bela bez celofana, iz tog razloga taj ch sport i nije bio postojan.naravno ima na trzistu i testera koji su original.
parfemi koji su u fabrickom pakovanju imaju u celofanu skriveni nevidljivi kod, u zemunu postoji "radnja" koja celofanira kutije za 2 e po kutiji, to daje prostora da je si sam parfem sumnjivog kvaliteta tj.mozda je punjen itd...
rok uoptrebe-generalno sve dok se ne otvore i dok se bar jednom ne prsne mogu da stoje, posle prvog prskanja max do 5 god, ako je neki parfem stajao u nekoj radnji u izlogu i tuklo ga sunce lako promeni boju i miris, kako mi kazemo "ubudjao se" iz tog razloga je malo riskantno da kupujete parfeme koji se vise ne proizvode...eto...
Priča da će neko da vraća 2-3cm parfema i dobije novi, pa će onda distributer to da prodaje i na vrh svega onaj ko to kupi će da presipa: meni iskreno ne pije vodu, čak mi je i smešna :mrgreen:
CH Sport toaletna voda koju sam kupio ovde i CH sport tester koji sam poručio sa svetski priznatog sajta su identično njesra. Taj miris je naprosto promašaj fabrike, da nisam probao ovaj što je bez sumnje oriđiđi možda bih i ja pričao "e, ko zna šta nam uvaljuju ovuda itd..."
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
mića
Reactions:
Pridružio se: 10 Apr 2013, 09:43
Garaža: Corolla

Post od mića »

ha ha, ajd ovako, ja sam distributer za srbiju za neke brendove, zato sam i napisao onaj post cisto dobronamerno da znate da je to trziste u srbiji mutno ko dunav i da se svasta radi, prvo, radnja kada kupuje ima pravo da dobije tester na tzv punjenje 3x30ml, 2x50ml i 1x80ml {recimo, zavisi od mililitraza} radnje vracaju te testere i mi generalno nemamo obavezu da ih vracamo fabrici, bacaju se, ja praznu bocu, tj sa tih 2-3 cm u zivotu ne bi prodao, ALI znam da te "prazne"boce zavrsavaju kod nekih koji ih otkupljuju za 5 e komad, te punjene testere mozes da kupis na buvljaku, na samom ulazu mislim da prodaje lik, meni licno je vrlo tesko da udjem u trag niti me zanima, a policija i inspektori nemaju osnova da ih gone ...ako sumnjas meni nije problem da ja kupim takav "punjeni"tester i da ti dam pravi neotvoreni, veruj mi da neces osetiti razliku osim sto ce onaj da izvetri posle dva sata.taj ch sport je toaletna voda, nije parfemska voda, osim toga pravljen je za leto, koza drugacije reaguje leti i zimi na parfeme, vise se znojis itd, itd...generalno sam po sebi nije postojan ali mora da izdrzi bar 8 sati da ga drugi osete na tebi.i jos nesto, EDT i EDP je velika razlika, uglavnom je vecina muskih parfema EDT, prada luna rose extreme je prva muska prada koja je parfemska...
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Ja imam isti Saint Laurent night, kao parfem i kao toaletnu vodu. Parfem ostaje duze, ali sam sada i pored punog parfema, kupio opet toaletnu vodu, jer ima dosta lepsi miris.
Ali osetno slabije mirise i krace ostaje toaletna voda.
Svi parfemi su mi testeri iz parfimerije u Becu, nisu neka divljina. Uzeo sam i jedan Diesel, bocica kao pesnica, Davidoff Hot Water i Davidoff The Game.
Pored toga imam jos par parfema, ovako napamet znam Zegna Intenso, Dior sport, Saint Laurent day, neki metalni i neki plavi Lacoste i Davidoff Cool Water, ali ova tri obicno koristim za prskanje sobe ili ispod pazuha, kada mi zafali dezodoransa.

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Za ispod pazuha uzmi najskuplji gillete stick (ne znam kako drugacije da ga opisem, nije mi pri ruci, belo neprovidno pakovanje, bio je u liliju 409 dinara) i zapitaces se odmah kako si se patio sa dezodoransima celog zivota.
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

Meni je za to najbolji gillete dezodorans, neki zeleni sa crvenom straftom 72h
Xepoj87
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:37

Post od Xepoj87 »

Ljudi, pa vi niste probali Garnier dezodoranse :) Srebrni koristim, ono cudo ti ne dozvoljava da se usmrdis, a lepo mirise :) Ali probacu i taj Gillete stick. Trosim jedan dezodorans nedeljno otprilike.
Pre toga sam svasta isprobavao, bukvalno svake nedelje razliciti, od Niveae, preko Playboya, do najskupljih, Armanija i HB. Ma neka leba, Garnier od 300 kinti, trenutno akcija u Tempu, za 244, kida!

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:

Post od Vladapetr »

Imam ova 3 Garnier anti-perspiranta, ne zna se koji je od kojeg gori. A uzeo sam sve 3 vrste sa idejom "mora bar jedan da valja" :D

Slika

Ne znam kakvi su im obični dezodoransi, ali anti-perspirant linija je za izbegavanje tj ima mnogo boljih (Dove, Fa...).

Poslato telepatski
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

Ne znam koliko je pametno koristiti antiperspirant. Namenjeno je da se znoji čovek ispod pazDuha. Ne daj Bože mogu se usled ne znojenja javiti komplikacije.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Slika
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

:plusone:
Korisnikov avatar
Milos_kg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm

Post od Milos_kg »

Od Niveinog stick-a mi je izasao cir u pazuhnoj jami. Uz mast se povukao kroz 4-5 dana, i od tad ne koristim nista. Samo se cesce kupam :mrgreen:
Korisnikov avatar
Rakhil
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross

Post od Rakhil »

Ta sranja koja ostavljaju film neki lepljivi su mi fuj, samo i jedino normalan dezodorans u spreju koristim
Korisnikov avatar
sebekkg
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 02:18

Post od sebekkg »

+1
Samo da se malo manje oseti prirodni miris. Kakvi filmovi, slojevi i slično.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Slika
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:

Post od Vladapetr »

To možete da filozofirate vi koji imate izbora. Bez anti-perspiranta bi se krug ljudi sa kojima komuniciram u ekspresnom roku sveo na moje roditelje i eventualno ženu ;)

Poslato telepatski
Odgovori