Biciklizam
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Re: Biciklizam
Ma ja bi lagano obukao sorc, brzo bi se zagrejale noge. 

Nebi. Suviše je hladno za šorc a i duva.
Meni je trebalo 2km blage uzbrdice da ugrejem noge toliko da mi nije hladno.
Šorc može preko 15* i opet će biti hladno naročito na nizbrdicama.
Meni je trebalo 2km blage uzbrdice da ugrejem noge toliko da mi nije hladno.
Šorc može preko 15* i opet će biti hladno naročito na nizbrdicama.
- Kuzmanovic
Ja sam trenirao fudbal u sorcu i na jednocifrenim temperaturama pa mozda nisam merodavan. 
Mada istina, vece su brzine na bajsu nego na trcanju.

Mada istina, vece su brzine na bajsu nego na trcanju.
Ma nisu. 

- Kuzmanovic
Kolika ti je prosecna bila danas?
Morao bih da pogledam, al ne prevelika. Vozio sam pod saobraćajem tako da sam bio defanzivan. Dvadesetak verovatno.
- Kuzmanovic
Saobracaj dosta ubija prosecnu brzinu, ja mislio da si vozio negde po Adi ili tako nekoj stazi.
Nisam.
Išao sam ka Avali.
Nisam smeo da krenem nizbrdo od kuće nezagrejan. Bojao sam se da ću se smrznuti dok se ne sjurim do Dunava. Sve mi nizbrdica. Nemam nigde da se zagrejem, pa sam krenuo na drugu stranu.
Išao sam ka Avali.
Nisam smeo da krenem nizbrdo od kuće nezagrejan. Bojao sam se da ću se smrznuti dok se ne sjurim do Dunava. Sve mi nizbrdica. Nemam nigde da se zagrejem, pa sam krenuo na drugu stranu.
Zaista je katastrofa voziti bajs u saobracaju i ljudi uposte nemaju kulturu biciklizma. Nekad ne znam dal je gore to ili leti ogromna guzva na adi.
Gora je Ada vikendom.
Ranije od pola 8 do 10 nije bilo ljudi uposte ali sad kako kad.
Moje iskustvo je da vikendima ne vredi ići na Adu ako je vreme iole lepo. Jeste da ne idem tako rano već negde oko 10, ali je svakako izbegavam. Adom mogu eventualno da se provučem da se dočepam starog obrenovačkog. Njega volim da vozim jer je asfalt vrlo pristojan, a saobraćaj minimalan.
- Kuzmanovic
Ada je najodvratnija leti i to u periodu od 17h do 20h, vikendima je jos gore. Zato stari Obrenovacki mi je i dalje omiljen za voznju, mada volim i Kosutnjak 
Sent from my Tesla TTL7 using Tapatalk

Sent from my Tesla TTL7 using Tapatalk
Indurain mi je No1 (sem sto mi je ispisnik
) pa moram da se vratim u nazad
Indurain had a physiology superior to fellow athletes, according to the Ferrara institute. His blood took seven litres of oxygen around his body per minute, compared to 3–4 litres for an ordinary person and 5–6 litres for fellow riders. His cardiac output is 50 litres a minute; a fit amateur cyclist's is about 25 litres. Indurain's lung capacity was 7.8 litres compared to an average of 6 litres. His resting pulse was as low as 28 BPM, compared to an average 60–72 bpm, which meant his heart would be less strained in the tough mountain stages. His VO2 max was 88 ml/kg/min; in comparison, Lance Armstrong's was 83.8 ml/kg/min and Greg LeMond's was more than 92 ml/kg/min.
Kontador moze samo da se bacaka po FB i tweeteru ko Karleusa

Indurain had a physiology superior to fellow athletes, according to the Ferrara institute. His blood took seven litres of oxygen around his body per minute, compared to 3–4 litres for an ordinary person and 5–6 litres for fellow riders. His cardiac output is 50 litres a minute; a fit amateur cyclist's is about 25 litres. Indurain's lung capacity was 7.8 litres compared to an average of 6 litres. His resting pulse was as low as 28 BPM, compared to an average 60–72 bpm, which meant his heart would be less strained in the tough mountain stages. His VO2 max was 88 ml/kg/min; in comparison, Lance Armstrong's was 83.8 ml/kg/min and Greg LeMond's was more than 92 ml/kg/min.
Kontador moze samo da se bacaka po FB i tweeteru ko Karleusa

Obicno odem ujutru dok moze iole da se vozi, posle predjem na kej.Eto nisam znao za stari obrenovacki, nikad nisam isao tuda. Hvala na informaciji.