Egzotični automobili na našim ulicama

Opšte diskusije o markama i modelima automobila
Odgovori
ADrei
Reactions:
Pridružio se: 21 Sep 2012, 18:34

Re: Egzotični automobili na našim ulicama

Post od ADrei »

sto mislis da ne mozes sa porodicom da odes na kop sa M6?

natovaris ga na slep sluzbu u brzecu :kezo: :rofl:

meni je neverovatno da je RS6 toliko popularniji od RS7, bas se mnogo vise voze.. :zbunjen:
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

Da mi je da vidim tu osobu koja ima jedan auto i to RS6...
ADrei
Reactions:

Post od ADrei »

ja znam jednu, samo sto vozi RS6 C6 :)
Korisnikov avatar
AcaKayak
Reactions:
Pridružio se: 18 Jan 2012, 11:13

Post od AcaKayak »

Ovaj RS6 je jedini auto od te osobe čiji je.

Floyd, naravno da mi se sviđa, nisam ni rekao da mi se ne sviđa, ne znam šta ima da mi bude teško da priznam. Samo iznosim činjenice koje su takve kakve su.

aDrei, na tvoj nivo poređenja automobila ne bih da spadam, nadam se da me razumeš.
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

Naravno da možeš. Zavisi od potreba.

Kop nije nikakvo merilo teških uslova. Čak i kad je mećava, glavne puteve čiste stalno. Ja sam nebrojeno puta išao po vremenu da se asfalt nijednog trenutka ne vidi od ili do Beograda. Alfa ovako spuštena je više puta bila tamo bez problema.

Nekome kome je funkcionalno dovoljna limuzina, karavan nije neophodan, ali zna ponekad da bude dobar fazon. To je više u fazonu da ono što nemaš bez toga se može, ali bolje kad imaš. :-)

Tapatalk
Ralee
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2015, 22:09

Post od Ralee »

Da imam m6 ne bih isao na kop. :) Ja nisam neki fan karavana uopste, ali rs6 je odlican auto i predstavlja savrsen spoj takoreci dva auta, sa jedne strane je upotrebljiv i siguran, a sa druge pruza obilje snage i zabave. :)
Korisnikov avatar
stefanan
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 17:46
Garaža: Fiat Stilo 1.9 mjet

Post od stefanan »

AcaKayak napisao:Ovaj RS6 je jedini auto od te osobe čiji je.

Floyd, naravno da mi se sviđa, nisam ni rekao da mi se ne sviđa, ne znam šta ima da mi bude teško da priznam. Samo iznosim činjenice koje su takve kakve su.

aDrei, na tvoj nivo poređenja automobila ne bih da spadam, nadam se da me razumeš.
Zar nisi pisao da cesto vozi s5 i golfa 1 ?

Ja osobu koja kupi rs6 zamisljam kao audi fana, boy racer-pozer koji ima a5 i onda ga devojka zezne pa neocekivano zatrudni i onda mora da se kao uozbilji al u dusi je i dalje trkac i onda kupi rs6 da bi mogao da prica da je racionalno uzeo a opet moze i na okupljanja kluba da ide, i izgleda brzo
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

:kuku:
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
nidza
Reactions:
Pridružio se: 26 Feb 2012, 22:23
Garaža: Oktavije dvije

Post od nidza »

RS6 toliko košta da bi realno mogao da imaš 2 automobila. Jedan za adrenalin, drugi za porodicu.

Tapatalk
Korisnikov avatar
elMaestro
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:07
Garaža: C2

Re: Одг: Egzotični automobili na našim ulicama

Post od elMaestro »

stefanan napisao:
Ja osobu koja kupi rs6 zamisljam kao audi fana, boy racer-pozer koji ima a5 i onda ga devojka zezne pa neocekivano zatrudni i onda mora da se kao uozbilji al u dusi je i dalje trkac i onda kupi rs6 da bi mogao da prica da je racionalno uzeo a opet moze i na okupljanja kluba da ide, i izgleda brzo
Cekamo ADrei-a da se oglasi na ovo :kezo:
Имам једно потпитање...
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

nidza napisao:RS6 toliko košta da bi realno mogao da imaš 2 automobila. Jedan za adrenalin, drugi za porodicu.

Tapatalk
:plusone:
ADrei
Reactions:

Re: Одг: Egzotični automobili na našim ulicama

Post od ADrei »

elMaestro napisao:
stefanan napisao:
Cekamo ADrei-a da se oglasi na ovo :kezo:
ADrei ne bi pogledao RS6 pored RS7 :)
Korisnikov avatar
HKS
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2013, 17:31

Post od HKS »

Ljudi, aj pustite maštanje, kakvi momci rejseri, devojke trudne, gospoda u belim rukavicama, familijarni očevi...Mnogo različitih tipova ljudi kupuje RS6, nema tu generalizacije.
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Post od Dusan »

nidza napisao:RS6 toliko košta da bi realno mogao da imaš 2 automobila. Jedan za adrenalin, drugi za porodicu.
Postoje valjda ljudi koji hoce uvek da voze nesto sto je ''za adrenalin''. :)
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Ralee
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2015, 22:09

Post od Ralee »

stefanan napisao: Ja osobu koja kupi rs6 zamisljam kao audi fana, boy racer-pozer koji ima a5 i onda ga devojka zezne pa neocekivano zatrudni i onda mora da se kao uozbilji al u dusi je i dalje trkac i onda kupi rs6 da bi mogao da prica da je racionalno uzeo a opet moze i na okupljanja kluba da ide, i izgleda brzo
Ili kad te uhvati kriza srednjih godina, hteo bi nesto sa mnogo konja, ali zena kaze ne, pa onda mora karavan. :)
Odgovori