natovaris ga na slep sluzbu u brzecu

meni je neverovatno da je RS6 toliko popularniji od RS7, bas se mnogo vise voze..

Zar nisi pisao da cesto vozi s5 i golfa 1 ?AcaKayak napisao:Ovaj RS6 je jedini auto od te osobe čiji je.
Floyd, naravno da mi se sviđa, nisam ni rekao da mi se ne sviđa, ne znam šta ima da mi bude teško da priznam. Samo iznosim činjenice koje su takve kakve su.
aDrei, na tvoj nivo poređenja automobila ne bih da spadam, nadam se da me razumeš.
Cekamo ADrei-a da se oglasi na ovostefanan napisao:
Ja osobu koja kupi rs6 zamisljam kao audi fana, boy racer-pozer koji ima a5 i onda ga devojka zezne pa neocekivano zatrudni i onda mora da se kao uozbilji al u dusi je i dalje trkac i onda kupi rs6 da bi mogao da prica da je racionalno uzeo a opet moze i na okupljanja kluba da ide, i izgleda brzo
nidza napisao:RS6 toliko košta da bi realno mogao da imaš 2 automobila. Jedan za adrenalin, drugi za porodicu.
Tapatalk
ADrei ne bi pogledao RS6 pored RS7elMaestro napisao:Cekamo ADrei-a da se oglasi na ovostefanan napisao:
Ja osobu koja kupi rs6 zamisljam kao audi fana, boy racer-pozer koji ima a5 i onda ga devojka zezne pa neocekivano zatrudni i onda mora da se kao uozbilji al u dusi je i dalje trkac i onda kupi rs6 da bi mogao da prica da je racionalno uzeo a opet moze i na okupljanja kluba da ide, i izgleda brzo
Postoje valjda ljudi koji hoce uvek da voze nesto sto je ''za adrenalin''.nidza napisao:RS6 toliko košta da bi realno mogao da imaš 2 automobila. Jedan za adrenalin, drugi za porodicu.
Ili kad te uhvati kriza srednjih godina, hteo bi nesto sa mnogo konja, ali zena kaze ne, pa onda mora karavan.stefanan napisao: Ja osobu koja kupi rs6 zamisljam kao audi fana, boy racer-pozer koji ima a5 i onda ga devojka zezne pa neocekivano zatrudni i onda mora da se kao uozbilji al u dusi je i dalje trkac i onda kupi rs6 da bi mogao da prica da je racionalno uzeo a opet moze i na okupljanja kluba da ide, i izgleda brzo