zato sam i stavio upitnikGrujic napisao:Nisam čitao sve, al ono što jesam sam pročitao lepo. Auto Bild je časopis, i kao takvi ne forumilušu precizno, na masu mesto pomenu kaznu bez zabrane itd, nije relevantno to.Nikolaa napisao:
samo ta zabrana upravljanja mi je malo mnogo, moguce je da je samo novcana/poeni kao i za voznju zaustavnom, cini mi se da je isto 100k + 14 poena za to?
i sam si rekao da nisi procitao lepo, vec pretpostavljas da je to taj paket(a postoji i drugi "paket", taj za zaustavnu)
Nema takve kazne bez zabrane (100k+14bod+8mes), ukupno ima 18 prekršaje za koje je takva kazna i uz novčanu i bodove uvek ide minimum 8 meseci zabrane. A i sa bodovima je već narušena poenta, i to je kazna vezana za dozvolu. A i za zaustavnu ide 8 meseci, ne znam otkud ti da ne... Kažem, kad su visoke kazne u pitanju ide sve, samo za sitnije prekršaje tipa kontra smera, nepropuštanja pešaka se dobije novčana+bodovi bez zabrane, za većinu ostalih gde ima bodova ima i zabrane.

ne znam, zbog stoke koja to stalno radi, voleo bih da pojedu govno i da ih oderu jednom lepo. zato kazem da mi se svidja.
tako recimo moj ujak se gubio, na kraju je stiglo do toga da nije hteo ni kaznu za pojas da plati, naravno na kraju je morao punu cenu kazne(umesto 50%) plus sudske troskove da plati. smejao sam mu se u lice, bas mi je drago bilo.
koga ne mrzi, da vidite ko nam kroji zakone

https://www.facebook.com/groups/uliceza ... 811698476/
ukratko prica, pisali zasto smatraju da je besmislen predlog da budu obavezni retrorefl. prsluci(posto vec postoji obaveza da se koriste svetla napred i nazad, zakon koji se, naravno, ne primenjuje u praksi

pa se i Okanovic ukljucio...
ja nisam bas celu pricu ispratio, drugar mi sinoc pokazivao to, ali sustina je da nam nepismeni, neobavesteni i ljudi sa pogresnom diplomom pisu zakone.
ovo je bio vrhunac

Tijana Kiky Ivanisevic Celo vreme iscekujem odgovor zasto ste protiv prsluka? Ali argumentovani.... jer ono sto ste napisali nije argument. Ja bih bila zahvalna, onako kolegijalno kao biciklista, na odgovoru....
January 21 at 4:28pm · Like
Miloš Mladenović Jer je sasvim dovoljna adekvatna svetlosna signalizacija. Srećni?
January 21 at 4:29pm · Like · 1
Miloš Mladenović I kaže se sve vreme, ne celo.
January 21 at 4:29pm · Like
Tijana Kiky Ivanisevic Moze li malo konkretnije? Na koju signalizaciju mislis?
January 21 at 4:30pm · Like
Dejan Vuckovic Osim sto ne znas gramatiku, ni citanje ti bas ne ide. Sve vreme pricamo da smo vec obavezni da imamo svetla.
Tijana Kiky Ivanisevic Da, slazem se, ali ja Vas pitam na sta konkretno mislite, odnosno na koja "svetla" mislite?