Vežbanje, dijete, teretana...
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: Vežbanje, dijete, teretana...
Te sve su sranje, Hahne su najbolje, ni jedne nisu ni do kolena. Za dva minuta u hladnom mleku omekšaju. Doduše kilo izađe skoro ko krmenadle.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Hafer flocken (nemacki) = oat flakes (engleski) = ovsene pahuljice 
Na kojeg prozivodjaca konkretno mislis, posto je bilo nekih nemackih koje su dobre, ali tesko i mogu da se nadju.
EDIT: pa ne moze tako - nisi inicijalno napisao Hahne vec Haferflocken, pa si edit-ovao

To su te.

Na kojeg prozivodjaca konkretno mislis, posto je bilo nekih nemackih koje su dobre, ali tesko i mogu da se nadju.
EDIT: pa ne moze tako - nisi inicijalno napisao Hahne vec Haferflocken, pa si edit-ovao

To su te.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
U maxiju su te premia nešto skuplje, znam i ja njih jedem 
Ove fun and fit su krš, kao kora od drveta

Ove fun and fit su krš, kao kora od drveta
- Uroš S.
Znam šta znači Haferflocken, imam Nemački A2. Nema drugih sa tim natipisom kod nas. Hahne je proizvođač, ali ogromnim slovima piše Haferflocken preko pakovanja a Hahne mnogo sitnijim.
Edit: Editovao sam pre nego što sam video tvoj post.
Edit: Editovao sam pre nego što sam video tvoj post.
Urose gde nalazis hahne? I meni su najbolje al ja sam ih nasao samo u PG pa ih odatle dobavim. Mislim da je fora sto je sitnije zrno pa se mnogo lakse jede.
Ma idite, nije valjda da jedete to sranje samo sa mlekom?
Meni se ona skroz dobra kasa svidja zato sto ima pun cokoladni ukus, pa bude ukusno, samo tako mogu da ih jedem.
Nikaragva, zasto bih pravio svoju kasu i kako bih to uopste uspeo?
Sent from my Sony
Meni se ona skroz dobra kasa svidja zato sto ima pun cokoladni ukus, pa bude ukusno, samo tako mogu da ih jedem.
Nikaragva, zasto bih pravio svoju kasu i kako bih to uopste uspeo?
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
@Uroš S.
Ma zezam se, bre.
Ima ih u dva varijante - zelene i plave. Zelene su cela zrna i one se ne razlikuju puno od ovih nasih obicnih.
Plave su te koje lakse upijaju mleko, samo su mi nekako kao griz da jedem.

@Xepoj87
Whey im daje ukus.
Ma zezam se, bre.
Ima ih u dva varijante - zelene i plave. Zelene su cela zrna i one se ne razlikuju puno od ovih nasih obicnih.
Plave su te koje lakse upijaju mleko, samo su mi nekako kao griz da jedem.
@Xepoj87
Whey im daje ukus.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Dodas malo meda i jagode i uzivancijaXepoj87 napisao:Ma idite, nije valjda da jedete to sranje samo sa mlekom?

Aha, ti dodas cokoladni whey unutra. Ne vezbam trenutno, pa ne bih da trosim ovaj whey koji imam, to.cu kada krenem da treniram da probam, ovaj moj iso-100 ima oko 100kcal cini mi se.
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
- Uroš S.
One su dodatno obrađene, mislim da su ispresovane još jednom pa i dodatno usitnjene. Sad su mi se prijele
Pravo da ti kažem ne znam, moji donose vikendom s pijace. Ima još jedne identične, za divno čudo domaće. Vizuelno su identične kao Hahne a i ukus i ostale karakteristike. Ne znam koliko koštaju, u providnoj su plastičnoj kesi (istih dimenzija kao Hahne), i piše žutim slovima na nalepnici Ovsene Pahuljice i NON GMO
Ali stvarno su super. Ne znam proizvođača jer je iscepan taj deo etikete. Reći ću da ih kupe za vikend pa ću da slikam.
Edit: To su ove, al mislim da su reda 120 dinara. http://www.biospajz.rs/ovsene-pahuljice-500-gr.html

Pravo da ti kažem ne znam, moji donose vikendom s pijace. Ima još jedne identične, za divno čudo domaće. Vizuelno su identične kao Hahne a i ukus i ostale karakteristike. Ne znam koliko koštaju, u providnoj su plastičnoj kesi (istih dimenzija kao Hahne), i piše žutim slovima na nalepnici Ovsene Pahuljice i NON GMO

Ali stvarno su super. Ne znam proizvođača jer je iscepan taj deo etikete. Reći ću da ih kupe za vikend pa ću da slikam.
Edit: To su ove, al mislim da su reda 120 dinara. http://www.biospajz.rs/ovsene-pahuljice-500-gr.html
-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Te ja uzimam, super su.
@Tenkre. Aj' objasni mi sta ce ti ISO 100 ? Ti si neki profesionalac, spremas se za takmicenje ?
@Tenkre. Aj' objasni mi sta ce ti ISO 100 ? Ti si neki profesionalac, spremas se za takmicenje ?

- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
uuuuuu, sacu kokice da iskokam, debeli ce da eksplodira kad vidi ovo
Zainteresovali ste me sa tim ovsenim zajebancijama, kupicu sutra. Zena i ja smo na nekoj laganoj dijeti, ali moramo pojacati jer su rezultati djoka, stagniramo

Zainteresovali ste me sa tim ovsenim zajebancijama, kupicu sutra. Zena i ja smo na nekoj laganoj dijeti, ali moramo pojacati jer su rezultati djoka, stagniramo
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Lepo je moj deda govorio, što ne jede moj pas, neću ni ja 

- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
bokte mazo, pola kile ovsa spljoštenog u valjku 200 din...
ovo nisu pahuljice, pahuljice su pirinčane 
al zvuči još skuplje kad piše na nemačkom

al zvuči još skuplje kad piše na nemačkom

Boringly average, but also perfect for school run mums