Kako si dosao do 1500din kada je kila belog do 500din, a on pojede 1/2, a jaja su 10ak dinara. Takodje kako si dosao do 20g iz najkvalitetnijeg pileta ako google na chicken nutrition value kaze od 25-31g (zavisi od dela)?
Послато са GT-N7100
nidza napisao: 12 Apr 2021, 10:56
nemam problem uvek sam najsporiji
Belo meso ima 20-21g proteina na 100g i to na kraju zavisi od spremanja. Pritom, ti za ceo dan pojedes 500g belog.mesa i nista vise?
500g sirovog.mesa ima oko 350g pecenog mese i to da uzmemo da se protein spremanjem ne gubi.
Da uneses potrebne vitamine i vlakna, kao i uh, treba sve kvalitetno da bude i u velikim kolicinama. Eto, neka sam ja preterao kao i Scuderia sa kolicinom proteina koje unosi, neka bude 1000 dinara dnevno.
I to je da ti ishrana bude maksimalno monotona.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Pazi, ja kapiram da iz sujete i dalje ucestvujes u temi, ali zaista nema poente, jer si pokazao da nista o istoj ne znas.
A ovo da ode 30% tezine na pecenje, zaista nisam mislio da treba da budes expert, dovoljno je da si nekada ispekao nesto.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.