Ne radi nezavisno, moras da imas internet (bilo ciji) da bi ga uopste uveo, oni kazu najmanje 4Mb/s za SD i 8Mb/s za HDnikaragva napisao: Da li ovo guši protok ili radi nezavisno od interneta, kao i telekom?

Ne radi nezavisno, moras da imas internet (bilo ciji) da bi ga uopste uveo, oni kazu najmanje 4Mb/s za SD i 8Mb/s za HDnikaragva napisao: Da li ovo guši protok ili radi nezavisno od interneta, kao i telekom?
Radi to vrlo korektno, a imaš opciono i da tražiš IPTV preko Orion provajdera, nisi ograničem samo na Telekom. I jedni i drugi u startu "obezbede" minimalnu brzinu Neta koja omogućava nesmetano gledanje TV-a a ako želiš i pristup Net-u onda to obično ide još "preko" toga (uzima se malo veći protok). Ako imaš dve telefonske linije - onda još bolje, jednu za IPTV, drugu za Net i milina. Inače, kod ova dva IPTV provajdera uglavnom se izbor svodi na to čija ti ponuda kanala više odgovara, cene su manje više slične. Meni nije odgovarao izbor kanala ni kod jednog, srećom pa imam i kablovsku u stanu tako da sam prešao potpuno na SBB. Obzirom da kažeš da su matorci u pitanju - njima će odgovarati verovatno bilo koji od ta dva.Floyd napisao:Treba mi za matorce u SRB... za sbb nema tehnickih mogucnosti.
Radi.Floyd napisao:Hvala na odgovorima
Ok je ponuda kanala... samo je bitno da radi kako treba
Blokira ljudima koji nisu pravilno povezali opremu, tacnije razvlace kilometarske telefonske kablove od uticnice do modema. Ja ga koristim od samog pocetka i zadovoljan sam danas ponovo produzavam ugovor cekam kurira da dodje da donese ugovor i novi TVFloyd napisao:Zanima me samo da li radi kako trebaČitao sam na nekim forumima da hoće često da se zamrzne slika, blokira box i sl.