2015 Volkswagen Passat
Re: 2015 Volkswagen Passat
Kulturno ga iznapusavase u SAT-u. Ili sam ja bar tako shvatio.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Isto sam i ja shvatio.
Ovaj Bentley koji je jeftin skoro kao Bmw 3? Ma nemoguce 
Sent from my Sony

Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Pocele su akcije izgleda, video sam par komada uzivo u NS, izgleda dosta veci nego sto jeste.
Akcijski modeli.
NOVI PASSAT
Paket opreme sa kojim stižete do vrha
Ukoliko ste spremni da uživate u komforu i vožnji bez kompromisa, novi Passat nudi brojne dodatke i elegantne detalje koji će vam pružiti superioran osećaj.
Zahvaljujući inovativnim tehnologijama, novi paket opreme uključuje:
3-zonski "Climatronic" automatski klima-uređaj
"Compmosition Media" infotainment 6,5 inča
"Front Assist" skeniranje saobraćaja
"ErgoComfort" anatomska sedišta
aluminijumske felne
tempomat
senzore za svetla i kišu
parking senzore
prednja svetla za maglu
multifunkcionalni volan
Najprodavanija verzija novi Passat 2.0 TDI Comfortline 110 kw/150 KS sada po odličnoj ceni od 27.500 €.
p.s. gledam paket opreme sada, pa ovo je standardan comfortline, nista dodatno nema koliko vidim, jedino sto je jeftiniji 1500e?
Akcijski modeli.
NOVI PASSAT
Paket opreme sa kojim stižete do vrha
Ukoliko ste spremni da uživate u komforu i vožnji bez kompromisa, novi Passat nudi brojne dodatke i elegantne detalje koji će vam pružiti superioran osećaj.
Zahvaljujući inovativnim tehnologijama, novi paket opreme uključuje:
3-zonski "Climatronic" automatski klima-uređaj
"Compmosition Media" infotainment 6,5 inča
"Front Assist" skeniranje saobraćaja
"ErgoComfort" anatomska sedišta
aluminijumske felne
tempomat
senzore za svetla i kišu
parking senzore
prednja svetla za maglu
multifunkcionalni volan
Najprodavanija verzija novi Passat 2.0 TDI Comfortline 110 kw/150 KS sada po odličnoj ceni od 27.500 €.
p.s. gledam paket opreme sada, pa ovo je standardan comfortline, nista dodatno nema koliko vidim, jedino sto je jeftiniji 1500e?
- RobiNS
- Pridružio se: 30 Dec 2012, 09:03
- Garaža: Vitara 2019 Premium 1.0, Yamaha X Max 125
Ja gledao pred kraj - stvarno...NexT napisao:Kulturno ga iznapusavase u SAT-u. Ili sam ja bar tako shvatio.
...kao pozadi ne mogu tri osobe, nema gde sa nogama

jel se to neko nekome zamerio? deluje mi neverovetno.
Ko ume da se raduje – ima čemu da se raduje!
A ko ume da pati - često pati i bez razloga! D. Radović
A ko ume da pati - često pati i bez razloga! D. Radović
D segment je za komfornu vožnju 4 osobe. 5 je tu samo kao nužno zlo, ne i za putovanje.
Tapatalk
Tapatalk
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
I ti ga sad pretera. Putuju ljudi i sa daleko manjim kolima.
Brzine idu u H-a !!!

Dobar ovaj novi Q7Geza napisao:Alltrack
Nema preterivanja. D segment je ekskluziva, C je prevozno sredstvo. D najčešće ima 2 sedišta pozadi, nekad nema sredinu uopšte. B i C uglavnom imaju ravnu klupu.Day Walker napisao:I ti ga sad pretera. Putuju ljudi i sa daleko manjim kolima.
E segment često ima 2 sedišta nazad, a ne 3 ili klupu. Sve ima svoju namenu i apsolutno nema nikakve veze sa tim da se ljudi prevoze ovako ili onako. Kod mene u Alfi može da se sedi na grbi između sedišta nazad, ali nije to to. Spustiš naslon i uvališ se ko kralj pozadi, to je ideja.
Tapatalk
- Day Walker
Razlika izmedju C i D segmenta jednog proizvodjaca je najcesce u gepeku i minimalnom razlikom u medjuosovinskom rastojanju.
Brzine idu u H-a !!!

Ne, ne, u pravu je Nidza.
E klasa prva nije za 3 osobe na zadnjem sedistu. Ima ogroman centralni tunel zbog zadnjeg pogona, a ni centralni deo sedista nije dovoljno sirok, niti je naslon dovoljno udoban (naslanjas se na naslon za ruku). Ja nikad ne vozim troje pozadi.
Onaj kome treba da vozi cetvoro - Viano.
Sto se Passata tice, to sto ne moze troje, tj moze al ne treba, to mi je ok. Primedba da ih nazulja sav na sedistu....
Passat ima ista sedista od b6, tako da ne vidim sta su tu toliko mogli da zajebu. Svakako mi nije nista posebno, al ono, malo su mi neosnovane neke primedbe...
E klasa prva nije za 3 osobe na zadnjem sedistu. Ima ogroman centralni tunel zbog zadnjeg pogona, a ni centralni deo sedista nije dovoljno sirok, niti je naslon dovoljno udoban (naslanjas se na naslon za ruku). Ja nikad ne vozim troje pozadi.
Onaj kome treba da vozi cetvoro - Viano.
Sto se Passata tice, to sto ne moze troje, tj moze al ne treba, to mi je ok. Primedba da ih nazulja sav na sedistu....

- Day Walker
Cinjenica je da se koriste za putovanja.
Ti ga koristis kao radnu mazgu, pa ne bi bilo u redu da trpas troje pozadi.
Ti ga koristis kao radnu mazgu, pa ne bi bilo u redu da trpas troje pozadi.
Brzine idu u H-a !!!

Jebote, putuju porodice i u Fabiji, pa to nema nikakve veze sa tim da li je pravljen auto za putovanja i da li tri odrasle osobe mogu udobno da se smeste pozadi. Ja ti kazem da ne mogu, ni u Passatu, ni u Insigniji ni u E klasi, pa ni u Superbu, koliko god mesta za noge imao.
- Day Walker
Uopste nije poenta u tome, nego Nidza nalasava kako je 5. putnik nuzno zlo.. I kako ce umreti u sred puta.. Dobice cirove na buljsonu ili sta?!
Msm dajte malo realnosti...
Msm dajte malo realnosti...
Brzine idu u H-a !!!

Pa i jeste nuzno zlo.
Retko koji auto danas ima pozadi toliku sirinu da se tri osobe ne pritiskaju pozadi, da se ne guraju nogama, da imaju svi mesta za kolena itd. Dva putnika ce i u Astri da imaju solidan komfor. Ubaci treceg, sjebaces i njega i ovo dvoje.
Dakle, da, naravno da moze. I ne, naravno da im nece biti do jaja da putuju tako na more, pogotovo do CG recimo.
Retko koji auto danas ima pozadi toliku sirinu da se tri osobe ne pritiskaju pozadi, da se ne guraju nogama, da imaju svi mesta za kolena itd. Dva putnika ce i u Astri da imaju solidan komfor. Ubaci treceg, sjebaces i njega i ovo dvoje.
Dakle, da, naravno da moze. I ne, naravno da im nece biti do jaja da putuju tako na more, pogotovo do CG recimo.