Imam samo ovu. Sada je dečije sedište na njemu.
Ja imam jedan ciklokros koji sam prebacio na ravan volan. Originalno je bio isti ko drumaš.branja napisao:@ Paja: Sta ti imas?
Hvala Kuzmanovicu.
Jel da jurim prednji prenos sa dva ili tri zupcanika. Ako je sa 3 jel 3x9 ili bolje 3x10? Mada gledam ima toliko varijanti deore xt sa 3x10 da nemam pojma sta je novije.
Da ima napred amort ili ne?
Dajte nesto sa KP ili cikloberze da znam sta otprilike.
Zagledao se u jednu Univegu al otisla dok sam rekao keks. Bas sto mi treba, jos mat siva.
Kakav je Truvativ pogon? Neki kazu dobar, neki malo pljuju. Jel bolje on ili shimano?
Poslato sa Lumia 925
Trekinzi dolaze za 3 zupcanika napred, a pozadi je novija varijanta sa 10 prenosa pa je bolje uzeti sa 10 zbog delova i zamene. Nije ni 9 lose, naprotiv, ja vozim sa 9 i taj poslednji bas retko koristim jer je tad brzina oko 50 km/h sto je jako tesko odrzavati u takvom polozaju sedenja zbog otpora vazduha.branja napisao:@ Paja: Sta ti imas?
Hvala Kuzmanovicu.
Jel da jurim prednji prenos sa dva ili tri zupcanika. Ako je sa 3 jel 3x9 ili bolje 3x10? Mada gledam ima toliko varijanti deore xt sa 3x10 da nemam pojma sta je novije.
Da ima napred amort ili ne?
Dajte nesto sa KP ili cikloberze da znam sta otprilike.
Zagledao se u jednu Univegu al otisla dok sam rekao keks. Bas sto mi treba, jos mat siva.
Kakav je Truvativ pogon? Neki kazu dobar, neki malo pljuju. Jel bolje on ili shimano?
Poslato sa Lumia 925